Forumet - Akut kärleksproblem...

Akut kärleksproblem...

2662 0 6
Jag måste verkligen skriva av mig. Jag har varit tillsammans med en kille i snart tre år och vi träffades på en fest när vi båda var väldigt unga, och det är vi ju fortfarande men ni förstår nog vad jag menar. Allting gick ganska snabbt och plötsligt var vi tillsammans. Nu bor vi tillsammans och har gjort det ett tag, och jag har de senaste månaderna börjat reflektera över mina känslor. Jag stör mig på nästan allt han gör, från sättet han pratar på till hur han äter, Jag känner inte längre något pirr i magen och jag kan känna ett pirr i magen när jag får ögonkontakt med någon annan kille som jag blir attraherad av. Jag älskar fortfarande min pojkvän men är rädd att jag inte längre är kär i honom. Föreställer jag mig honom när han kysser en annan tjej känns det inte bra, men föreställer jag mig ett liv där jag aldrig kommer kyssa någon annan och aldrig mer känna det där pirret (och jag är ändå ung som sagt) känns inte det heller bra.

Jag älskar min pojkvän och skulle aldrig vilja såra honom. Jag vill släppa taget men ändå inte eftersom vi är så nära och har gjort allting tillsammans under en så lång tid. Han är min bästa vän och jag har inte jättemånga vänner. Skulle jag göra slut skulle jag kanske må jättedåligt och inte heller ha någonstans att bo. Han skulle också må jättedåligt eftersom jag vet att han älskar mig. Ibland tänker jag att jag skulle vilja pausa vårt förhållande och se vad som händer, men då känns det som att allting skulle vara för sent och att han skulle hitta en annan mycket bättre och vackrare tjej. Och att jag skulle ångra mig för att han kanske är mitt livs stora kärlek.

Vad ska jag göra? Jag mår jättedåligt över det här och han märker det, men jag säger bara att jag är rädd för framtiden. Skulle vara tacksam om ni bara kommer med seriösa tips och kommentarer.

Inga kommentarer

Tråden har 6 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Risken är ju att ni har fastnat i samma levnadsmönster. Ex. ni jobbar/pluggar på dagen, kommer hem, äter middag, ser på tv, sover. Om det är fallet, försök göra något, typ fråga om han har någon våt dröm han vill uppfylla, eller kanske ta en roadtrip och sova i bilen på natten ist för hotell, eller kanske åka ut till en sjö och ta nakendopp, vad vet jag om vad ni vill göra! Om ni har fastnat i samma levnadsmönster, gör något kul!
Om ni har svårt att komma på vad ni vill göra på fritiden så finns det en massor med listor på kul grejer att göra med sin partner när man har tid över :D
Hoppas att jag har hjälpt på något sätt ^-^

Spana också in:

Det låter som att du är rädd för att vara ensam och därför inte vill göra slut. Det är vanligt att ens partner blir en "trygghet" efter så lång tid. Jag gjorde det misstaget med mitt ex och det var HEMSKT. Fundera över vad du vill och det är inte schysst att vara tillsammans om du inte är kär, det sårar honom mer i längden.. 
Jag säger att du ska bara hålla dig fast vid honom och försöka göra saker som ni båda två gillar tillsammans att göra, sen så kan man ha sina perioder då allt är skit och man inte vill nånting, men det kommer gå över.
Sen gäller det att ge och ta i ett förhållande, inte alltid en dans på rosor.