Forumet - AKUT P-PILLER?!?!

AKUT P-PILLER?!?!

1581 0 25

Spana också in:

Det borde hon kunna. Det finns dagen efter piller man kan köpa på apoteket.

:

Akut p-piller
Läkemedlen är så kallade akut p-piller, det vill säga de är avsedda att tas efter oskyddat samlag för att förhindra graviditet. Det antas att medlet hämmar ägglossningen och att det också kan motverka att ett befruktat ägg fäster i livmodern.

Akut p-piller används så snart som möjligt, och inte senare än 72 timmar (3 dygn) efter oskyddat samlag, eller då preventivmetoden misslyckats. Om du blir illamående och kräks inom 3 timmar efter du tagit medicinen ska du genast ta en ny dos igen.

För att vara säker på att akut p-pillren haft önskad effekt bör du göra ett graviditetstest efter 3-4 veckor. Om mensen är försenad eller kommer i tid, men är onormal, bör du definitivt göra ett graviditetstest.

Läs mer om hur akut p-piller fungerar och de vanligaste frågorna angående behandlingen under


http://www.apoteket.se/rd/d/4613

Dåligt av er att inte skydda er från första början och sådär. Använd kondom och skydda er i fortsättningen.

ABORT IS NOT A PREVENTIVMEDEL
Tözen:

Nej,döp en till svullomalin efter mig oxå,så blir d asbra


Njae, om jag skulle få barn om några år (eftersom det löste sig, hon hade tagit akut p-piller av sin syrra igår) så skulle jag troligtvis inte döpt dom efter en "Moral"-Malin som får sin livsglädje av andras missöden pga att hon själv inser att hon är lite för oattraktiv för att någonsin själv hitta en kille som skulle vilja ha barn med henne.
FallenInterlude:

Moral"-Malin som får sin livsglädje av andras missöden pga att hon själv inser att hon är lite för oattraktiv för att någonsin själv hitta en kille som skulle vilja ha barn med henne.


och d ska förolämpa mig då jag själv vill sterelisera mig när jag är 20 och har hittat en som vill ha sex med mig?[rolleyes]Bara för du är kille och hjärnskadad och inte kan använda kondom så är d rätt åt DIG om du får unge,men inte åt barnet för den borde inte ha en sån puckad farsa som inte har vett att använda kondom.[confused]
Tözen:

puckad farsa som inte har vett att använda kondom.


Dem flesta barnen har nog farsor som inte använde kondom när barnen blev till? Och ja, jag tror sanningen sved lite på dig när jag skrev som jag gjorde.
Bra idé att du ska sterilisera dig faktiskt. Tänk om du hade fått en son, som hade gjort en tjej gravid och behövde ditt stöd som morsa, och du valde att skratta åt honom istället och säga hur jävla dum han är. Fyfan vad pinsamt dålig morsa du skulle va, och det kan jag säga redan efter att ha skrivit med dig i 10 minuter.. Det borde också kännas lite.
FallenInterlude:

Dem flesta barnen har nog farsor som inte använde kondom när barnen blev till?


dom flesta väljer att bli pappa,dom är inte så dumma att knulla utan kondom om dom inte vill ha barn.[confused]

FallenInterlude:

Tänk om du hade fått en son, som hade gjort en tjej gravid och behövde ditt stöd som morsa


skillnaden är att du är korkad och jag bryr mig inte om dig.

FallenInterlude:

Det borde också kännas lite.


HAHAHHA,jag ska alltså ta åt mig vad nån som är anonym på ett internetforum säger om hur jag skulle va som mamma?gosh,intelligensen går bara neråt kan jag säga.[rolleyes]
Tözen:

HAHAHHA,jag ska alltså ta åt mig vad nån som är anonym på ett internetforum säger om hur jag skulle va som mamma?gosh,intelligensen går bara neråt kan jag säga.[rolleyes]


Nej, men då borde du heller inte sitta och klanka ner på någon anonym på ett internetforum, och tro att jag skulle ta åt mig av din jävla moralkaka? Shit. Varannan mening du skriver så skjuter du dig själv i foten.
Se också till att du aldrig gör några misstag, "svullomalin" för någon kommer vara där jävligt snabbt och berätta hur värdelös du är. Förhoppningsvis blir det din mamma, eftersom det troligtvis går i generationer.