Forumet - AKUT, UPPSATAS SKA LÄMNAS IN IDAG!½

AKUT, UPPSATAS SKA LÄMNAS IN IDAG!½

204 0 1
Hejhej!

Har väldigt bråttom så ska fatta mig kort, jag har en uppsats i svenska där jag ska intervjua olika personer med frågor, temat är kärlek. Och snälla svara snabbt, uppsatsen ska in idag. Skriv gärna retoritiskt så att jag inte behöver redigera era ord när jag skriver rent. Skriv gärna långt och utförligt också.

1. En resonerande uppsats om kärlek
försök resonera kring order kärlek och dess betydelse i alla former. Vårt behov av kärlek, hur vi påverkas av kärlek, kärlek i ett tidsperspekiv m.m

2. Att lyssna till sitt hjärta
Vad spelar kompisars och familjens åikter och grupptryck för roll? Om dina föräldrar av någon anledning motsätter sg em relation skulle du lämna din älskade då eller skulle du trotsa dina föräldrar? Om dina vänner sa att din kille/tjej inte är något att ha, skulle du förneka din förälskelse då? Skulle du vara beredd att offra din familj, trygghet eller vänner om det vägrar att lyssna till ditt hjärta?

3. En romantisk träff
Vad gör man på en romantisk träff? Hur förbereder man en sk blind date? Måste det kosta något? Vem ska i så fall betala? Ska man kanske dela på notan? Vad kan man hitta på tillsammans? Finns det något man bör undvika? Ge förslag till "pysslaren" "latmansken", den fattige, den fantasilösa, romantikern.