Forumet - Alchol

Alchol

758 0 20
Varför   Är alchol farligt i för stora mängder? är de sant att tjejer bli snabbare fulla av  öl för att den har mindre vatten i sig?  Löser öl.  Problem? Är de någon skillnad på tjejer o killar när dem blir påverkade  ? Vad händer när man blir full säger man saker då som man inte ska säga o inte tänker säg för? Hur blir ni när ni är fulla? Drack ni mycket när ni va 18 festade ni mycket?

Danne_cars: Varför   Är alchol farligt i för stora mängder? är de sant att tjejer bli snabbare fulla av  öl för att den har mindre vatten i sig?  Löser öl.  Problem? Är de någon skillnad på tjejer o killar när dem blir påverkade  ? Vad händer när man blir full säger man saker då som man inte ska säga o inte tänker säg för? Hur blir ni när ni är fulla? Drack ni mycket när ni va 18 festade ni mycket?
För att det förstör levern.

Den har mer vatten i sig i förhollande till mängden, jämfört med andra alkoholhaltiga drycker.

Det beror på hur du menar. Dock inga matteproblem, tyvärr.

Beror helt på din personlighet, men det är ingen specifik skullnad på tjejer och killar som alltid finns.

Det beror på hur full du är, och vem du är som person.

Alldrig varit.

Är 14 än så länge.

Det här var svar till frågorna som jag uppfattade dem, han kanske menade något annat på nån av dem, men det är svårt att veta.

Spana också in:

För att det förstör levern den har mer vatten i sig i . till mÄngden  jämfört med andra alkoholhaltiga drycker
det beror på hur du .mEnarDock inga matteproblem, tyvärr beror helt på din personLighet, men det är ingen specifik skullnad på tjejer .och killar som allTid finns
det beror på hur full du är och vem du är som person.Alldrig varit.är 14 än så länge.
det här var svar till fråGorna som jag uppfattade dem, han kanske. menade något annat på nån av demmen det är svårt att veta

Gjorde en. Ny variant denne_cars som läsa kan