Forumet - Ålder har ingen siffra?

Ålder har ingen siffra?

4391 0 27

Jag har pratat med en kille i en vecka nu. Han ser bra ut och är sjukt snygg, men han fyller 24 år detta året. Jag fyller 18 detta året. Men när jag har pratat med honom och sett på bilder hur han ser ut så ser han ut att vara 19,20 år typ. Han ville träffa mig nästa lördag, men är det fel att han är mycket äldre än mig?

Kram Julle


Johansson: Hmm alltså det beror ju på vad du själv tycker.
Men jag skulle se det som att det skulle som exempelvis kunna vara din storebror eller nåt liknande. Var ganska många "års" skillnader mellan er. Men samtidigt så ska inte ålder vara nåt hinder för vissa!
Förstår hur du tänker, men jag tar ett exempel. Min syster är 30 och hennes kille är 23, det är skillnad så det kanske inte spelar så stor roll egentligen? bara man gillar varandra! :)

Spana också in:


jullebullens:
Förstår hur du tänker, men jag tar ett exempel. Min syster är 30 och hennes kille är 23, det är skillnad så det kanske inte spelar så stor roll egentligen? bara man gillar varandra! :)
Jahaa ja det var som värst. Men haha jag sa aldrig att du inte skulle träffa den där killen mer på vad jag tyckte. Trivs båda med varandra så shout!
Så träffa den där killen, kanske blir något seriöst så bry dig inte vad jag sa :) Ålder är som sagt  bara en siffra. Och båda är myndiga (snart i alla fall) haha.

Angelize: wtf det där är ju normal åldersskillnad tycker jag. Män mognar seeeeegare. 
Äsch nu ska du inte dra alla över samma kant.

Er ålderskillnad är ju så liten att den varken märks eller räknas. Men även om den varit större hade det varit okej eftersom ett förhållande handlar om känslor och inte om kroppens ålder och psyket inte har en bestämd ålder utan bara ideal för hur man ska vara vid en viss ålder och vad man ska ha gjort då, och ideal stämmer inte alltid med verkligheten. Men som sagt: man ska inte fundera över sådant ytligt när det är känslor det handlar om