Forumet - ålders skillnad?

ålders skillnad?

1132 0 7
kolla jag skriver med en 17årig kille på snap vi har träffats några gånger men alla tycker han är för gammal (jag e 14) men man kan väl inte styra över känslor. Gillar verkligen honom men det känns som att ingen vill att jag ska va lycklig så vill typ skita i honom nu.

Spana också in:

Skit i åldern, jag är 22 år och har vänner i alla möjliga åldrar. Tycker man om varandra så spelar ju åldern ingen roll, kanske har likadana intressen dessutom. Hänger med folk som är allt ifrån 15 till dom är 50+, visst får man kommentarer ibland men det skiter vi fullständigt i.. Har dessa personer inget bättre liv än att bara gå och klaga så är det ju deras problem.

Känner du inte för det så ska du inte inte vara med honom, men ska alltid vara sig själv dock. Visst skiljer det sig i utvecklingen och så, men man kan ha riktigt roligt om man finner varandra.

its_just_me: Jag snackar me en 17 årig kille, å jag e snart 12. Inget speciellt mellan oss men vi gillar varandra. Iallafall, åldern är inget att bry sig om. Tycker man verkligen om den andra så bryr man sig inte om åldern ;) Va också ihop med en 14 åring. Vi gillade varann så mycket så att vi glömde vår ålderskillnad. :)
Snart 12? Det skulle vara väldigt olagligt för att er att bli tillsammans, eller åtminstone att vara intima. Han är snart myndig och det är över ett år kvar till du ens blir tonåring?

Mitt råd vore att vänta några år innan du skaffar pojkvän. Gillar han dig på riktigt så kan han vänta tills du åtminstone fyllt 15. Man utvecklas mycket i tonåren, mentalt och fysiskt, det kan vara värt att tänka på.

WolfCry: Skit i åldern, jag är 22 år och har vänner i alla möjliga åldrar. Tycker man om varandra så spelar ju åldern ingen roll, kanske har likadana intressen dessutom. Hänger med folk som är allt ifrån 15 till dom är 50+, visst får man kommentarer ibland men det skiter vi fullständigt i.. Har dessa personer inget bättre liv än att bara gå och klaga så är det ju deras problem.

Känner du inte för det så ska du inte inte vara med honom, men ska alltid vara sig själv dock. Visst skiljer det sig i utvecklingen och så, men man kan ha riktigt roligt om man finner varandra.
Måste tillägga att jag personligen då syftar på kompis- och vänskapsrelationer och inget annat. Men sen så är det ju varken fel eller olagligt om en person på 15 år har skoj med en myndig, för det är ju upp till dom själva enligt lagen.

Så ni får ju vänta till dess då.