Forumet - Ålders skillnad i era förhållanden?

Ålders skillnad i era förhållanden?

1236 0 49
Hej, jag tänkte bara höra lite med er om vad ni har för ålders skillnader i era förhållanden, och om det är något problem för er eller inte?

Min kille är 25 och jag är 15, och det funkar fortfarande perfekt för oss två. Jag vill inte ha massa kommentarer om det, för de va inte därför jag skapade tråden.

Tacksam för massa härliga svar så jag får veta att jag inte är ensam![cute]

Spana också in:

Grief:

Nyfiken, vad säger dina föräldrar om att du är ihop med en kille som är tio år äldre än dig?


Jag bor bara hos mamma, o hon lärde känna honom samtidigt som jag o han blev vänner, så de lärade hon sig acceptera, sedan anade hon nog att vi gillade varandra eftersom han sov över och var här ofta, men hon säger ibland till mig när hon blir sur på mig, och då blir jag inte heller glad. Men hon gillar honom och accepterar de, till och med stöttar oss.[y]
itsjustme96:

Jag e ju 15.


Fast du är ju ett barn fortfarande, både lagligt och kroppsligt [crazy]
Undrar alltid hur pass mentalt efter vuxna människor som söker sig nedåt i åldrarna är. Du har ju knappt gått ut högstadiet och han har antagligen jobb, kanske färdigutbildad osv. Är ju ljusår mellan er utvecklingsmässigt och erfarenhetsmässigt - eller ska vara iaf.
itsjustme96:

Och hur vet du det? Hans personlighet är rolig och han är underbar omtänksam


och tillsammans med en 15 åring så när du blir 18 vad får dig att tro att han inte vill ha en 15 åring istället för dig? eftersom han tydligen inte behöver gemenskapen som gemensam ålder ger och tydligt in to folk som är betydligt yngre än han
Mitt senaste kk var/är åtta år äldre, frågade inte ens förrän vi träffats ett tag, visste ändå på ett ungefär hur gammal han var.

3-8 år äldre har varit vanligast i förhållanden/dejtning för mig. Har dejtat flera i samma ålder också, såklart. Den största skillnaden var när jag dejtade en kille som visade sig vara 16 år äldre, och största åldersskillnaden neråt har varit en ett år yngre kille.

Du får ha kul med din kille så länge det varar, kanske ett halvår, kanske resten av livet, vem vet [cute]