Forumet - ålders skillnad när man är tillsammans?

ålders skillnad när man är tillsammans?

244 0 21
hej, jag är 15 år och gillar en tjej som är 3 år yngre, alltså jag går i 9:an och hon i 6:an. vi har börjat smsa en del men inte så mycket mer en så. vi går i samma skola så kunde bli rätt pinsamt och det kom ut. men vad tycker ni att jag ska göra? är det för stor skillnad i ålder eller? [shake]
Smoke:

hej, jag är 15 år och gillar en tjej som är 3 år yngre, alltså jag går i 9:an och hon i 6:an.


Jag tycker inte att du behöver tänka så mycket på åldern. Börja prata lite med henne så kommer du märka om hon är intresserad av dig också. Åldern är inte så mycket att fundera på om det känns bra för er båda.

Spana också in:

Smoke:

jo vet, vi har snackat om det att åldern inte har så stor betydelse utan mer hur man är som person.
vi har pratat om att typ "lära känna varandra bättre" typ,
vad ska jag säga för att det ska gå bra??


Ja det är en bra ide att ni ska försöka lära känna varandra bättre. Träffas och hitta på något kul ihop! Det finns inte något speciellt som du ska säga för att det ska gå bra utan visa upp dina bästa sidor helt enkelt så kommer det säkert att gå bra!
generellt sett så är väl inte 3 år så mycket, men just i den åldern är det väl ganska personligt. liksom hon är ett 12årigt barn som kanske inte ens har kommit in i puberteten än, och du snart ska börja gymnasiet, känns lite halvt fel.

menmen, om det känns rätt för er båda och så, så visst. vänta ett par år med sex dock.
farbror gugge:

generellt sett så är väl inte 3 år så mycket, men just i den åldern är det väl ganska personligt. liksom hon är ett 12årigt barn som kanske inte ens har kommit in i puberteten än, och du snart ska börja gymnasiet, känns lite halvt fel.


Literatus:

Prepubertala/pubertala barn. Inte okej

jo okey då, men vi är ju inte precis 20+ så vi kan ju inte ta en kaffe om du förstår[wink], så vad kan man möjligt vis hitta på ?[shake]
och det med sex, alltså vi har typ börjat snacka för 1 vecka sen och vi är inte ihop....
jo åldern kanske är lite mycket men fortfarande är det insidan som räknas[bigsmile][smile]
och mina vänner/hennes vänner kommer nog tycka det är hel skumt så dom vet ingenting, (hoppas jag iallafall)
men vet bara inte vad jag ska säga, vi smsar ibland men typ inte mer en så.
Smoke:

jo okey då, men vi är ju inte precis 20+ så vi kan ju inte ta en kaffe om du förstår, så vad kan man möjligt vis hitta på ?


Nej men det finns ju massa saker som man kan hitta på, t. ex. bio, gokart, bada eller varför inte bara ta en promenad och passa på att prata mycket med varandra? Det handlar egentligen inte om vad ni gör utan om att ni träffas och har kul tillsammans!
jo okej då, men som sagt vi har bara typ haft kontakt i en vecka, vet inte ens om hon gillar mig på samma sätt, vi har ju bara snackat om att typ börja snacka[smile]
vet inte hur jag ska få reda på det heller, blir nog att försöka få mer kontakt med henne och börja prata ännu mer.
lite sugit att vi inte kan snacka i skolan:/
Smoke:

lite sugit att vi inte kan snacka i skolan:/


Varför kan ni inte prata med varandra i skolan? Är det på grund av kompisarna? Om det är riktigt bra vänner så är dem glada för er skull och bryr sig inte om åldersskillnaden. Tänk på att det är du och tjejen som ska lära känna varandra, inte era kompisar.