Forumet - Åldersgräns i Kroatien

Åldersgräns i Kroatien

1734 0 16
Hej jag är en tjej som är 17 år gammal och min familj har funderingar på att åka till Kroatien. jag har kollat runt efter åldersgränser där det står 18 men inte riktigt förstått hur nogranna dem är med den punkten? Jag åker dit för att slappna av och ha det kul, inte riktigt för att dricka eller så men tänker mer att det hade varit roligt om man även också kunde komma in på pubar O.S.V? Tacksam för svar!

Spana också in:

Nathali3lonn:

Hej jag är en tjej som är 17 år gammal och min familj har funderingar på att åka till Kroatien. jag har kollat runt efter åldersgränser där det står 18 men inte riktigt förstått hur nogranna dem är med den punkten?


Jag tror inte att det finns nån åldersgräns för att få vara i Kroatien, det vore konstigt.
Knarko:

[bigsmile]
Vad folk ska tycka om att plocka ord och meningar ur sina sammanhang :(


Trodde faktiskt på allvar att det var vad hon frågade efter när jag bara såg trådnamnet. [blush] Men står faktiskt inte någonstans i hennes text att det är alkohollagstiftningen hon åsyftar, även om man såklart förstår det när man läst allt.
Rödingajäveln:

Trodde faktiskt på allvar att det var vad hon frågade efter när jag bara såg trådnamnet


T.o.m jag som är nykterist fattade direkt vad hon menade [wink]


Rödingajäveln:

Men står faktiskt inte någonstans i hennes text att det är alkohollagstiftningen hon åsyftar, även om man såklart förstår det när man läst allt.


Sant men som du skrev i slutet, man förstår det