Forumet - åldersskillnad

åldersskillnad

3617 0 99
Hej!

Jag har precis fyllt 16 och igår så var jag på disco och hög musik och massa folk och ja ni vet.

Och så träffa jag en tjej där och vi stog och hångla ett bra tag. Och jag fråga henne under tiden vilket år hon var född och jag tyckte hon svara 92, precis som jag är! reagera inte mer över det för det kunde hon lika gärna varit, minst 170 och snygg och så.

Men idag via sms fick jag reda på att hon var 95a, alltså skiljer det 2år och fem månader något som är ganska mycket i min ålder. hon är född tidigt på året och jag sent.

Och hon vill ju träffas men jag är osäker, liksom skulle de skilja 1 år fyra månader skulle jag inte tveka men de gör jag nu.

HUR SKULLE NI GJORT??? Visst kärleken har ingen ålder men ändå. någon som har kompisar i samma sits eller ni själva kanske?

Spana också in:

burialground:

kärlek har ingen ålder cepe.


Kärleken må vara blind men det finns något som kallas förnuft och moral. Om man skall se till din ålder som enligt din information är 13 så utgår jag ifrån att dina kompisar är i ungefär samma ålder?

Och det är då inte bara moraliskt oriktigt att inleda en relation med dem om man är 25+, det är även olagligt. Om man med tillsammans menar att det ingår sexuellt umgänge då.

Man måste fylla 15 år för att vara "byxmyndig" och därmed vara laglig att ha sex med. Någon som är 25+ och har sex med någon i din ålder må kanske inte vara pedofiler (nu utgår jag faktiskt ifrån att dina vänner kommit in i puberteten) utan istället hebefiler. Inget fel med det, de är en sexuell läggning som vilken annan. Men när man utför en olagligt handling genom att leva ut den (detta gäller även pedofiler) så är något fel och man kan inte riktigt ha förstått innebörden av rätt och fel.