Forumet - Åldersskillnad i förhållanden

Åldersskillnad i förhållanden

5547 0 29
Hejsan. Jag har märkt att det här med åldersskillnad i förhållanden verkar vara ganska känsligt. Hur mycker är OK egentligen? Har kärlek ens åldersgränser? Givetvis är det lätt att nån blir utnyttjad om det skiljer sig alltför mycket, men kan man dra alla över en kam? Vissa mognar snabbare än andra, alla är ju olika.

Spana också in:

enhimmelskdrog:

verkar som att åldersskillnaden spelar större roll ju yngre man är


jao för det är här man mognar som mest

Kablash__:

3 år max!


i våran ålder ja men i äldre spelar det nog inte så stor roll...

Jag tycker också 3 år max i ung ålder, sedan blir det bara äckligt.. men kan sedan tänka mig vid 19 att vara tsm med en 22 och efter det spelar det nog inte så stor roll..

men 18 och 21? Kvinnan har fan precis fått börja gå till krogen medan killen redan vart i bolaget i ett år...

Tjejen har pluggat hela sitt liv och killen förhoppninsvis jobbat i 2 år... jag tror att killen tröttnar på att tjejen är omogen i ett sånt här förhållande men kan säkerligen gå men... 17 -> 20 o yngre tycker jag gränsen börjar tänjas...

Kom ihåg 3 år max sa jag, så detta kan gå men 20 - 16 icke!!! nu menar jag dock för ett förhållande, personligt... om jag t ex är på en festival vet man aldrig hur gamla tjejer är, ena tjejen kan va 19 o se ut som 15 och den som är 15 kan se ut som 19, vilket gör att jag ligger med henne ändå pga man inte frågar ålder men i ett seriöst förhållande skulle det nog märkas...
Kablash__:

3 år max!


sexmeister:

Jag tycker också 3 år max i ung ålder, sedan blir det bara äckligt.. men kan sedan tänka mig vid 19 att vara tsm med en 22 och efter det spelar det nog inte så stor roll..


Bra att veta, då ska jag genast avsluta mitt förhållande eftersom åldersskillnaden mellan mig och min pojkvän är 4 år.

Jävla idioti.
Åldersskillnad mellan mig och partner är 3 kalenderår, räknar man dagar är det 2,25 år, på dagen. Han blir 20 i år, men går fortfarande gymnasiet.

Det finns killar i min klass som i sin tur har tre år yngre tjejer. Som är 13-14 år. Jag kan för mitt liv inte förstå vad man som kåt sjuttonåring får ut av en mentalt och fysiskt outvecklad flicka. Men alltid är det väl nåt.

När vi diskuterar förhållanden i min klass brukar vi komma fram till (öh alla utom han som raggar på småtjejer) att det är mer ok med 17-20 än 14-17.