Aviseringar
Rensa alla

Åldrar Fjärran Höjder badet, Gävle!


Ämnesstartare

Tjena!
Vet någon här vilken åldersgrupp som är på ovan nämda bad? Namnet låter ju barnsligt, men antar att ett badhus inte är byggt för ENDAST 0-10 åringar?


   
Citera

Det är inget äventyrsbad om man säger så... 


   
SvaraCitera

Motionssimmare, småbarn med föräldrar etc kan jag tänka mig. Som på alla andra badhus.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Funderar på att dra dit, men vill inte råka ut för att de bara är småbarn! Men antar att de är blandat där! 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Någon som vet? 🙂


   
SvaraCitera

Fjärran Höjderbadet | Fjärran Höjderbadet - Tropicanaland - är en komplett badanläggning i centrala Gävle. Bada, simma och ha kul i en komplett badanläggning. Simma lugnt på vårt Kandelabersim och ta med småbarnen på babysim!

Inomhusbad
I 25-metersbassängen kan du motionssimma och hoppa från trampolinen samt 3-meterstornet. I badlandskapen Barn- och Vuxenoasen med 30 grader i vattnet finns vattenvirvlar, bubbelpooler och vattenrutschbana. Simma ut till varmvattenkällan året om. Ta en paus från badandet och fika eller ät i restaurangen som ligger i anslutning till barnoasen.

Utomhusbad
Sommartid kan du bada och motionssimma utomhus i 50-metersbassängen, leka i barnbassängen och hoppa från trampolinerna i den djupa bassängen. Det finns också ett lekområde med många leksaker för de små. Spela beachvolley och fotboll, använd vår klättervägg och hinderbana. På de stora gräsytorna får alla en plats i solen.

Leklördag!
Varje lördag kl 12 - 16 fyller vi 25:ans simbassäng med roliga leksaker!
För mer information, kontakta receptionen tel 026 - 600 500.

Babysim
Vi erbjuder kurser i babysim. Tillsammans med välutbildade ledare får barn och vuxen sköna stunder tillsammans och ökad vattenvana. En kurs omfattar åtta gånger och kostar 1000 kr. Barnet måste var minst 8 veckor, väga minst 4 kg och naveln ska vara läkt. Det är 34 grader varmt i vattnet.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Mycket ungdomar antar ja?


   
SvaraCitera

Inte en aning. Har aldrig varit där. Kikade endast på nätet. Textinformationen ovan varifrån Barnsajten.se Den familjära mötesplatsen. Låter rätt barnlikt fast de flesta badhus har ju något för alla ifall det inte är klassificerat som ett specifikationsbadhus..
Men kan du inte ringa till dom då? Det måste ju vara det enklaste Glad Eller åka dit ock kika om möjligheten vistas?  http://www.fjarranhojderbadet.se/   Telefon reception = 026-600 500

Bada och simma i vårt badlandskap och 25-metersbassäng med hopptorn. Kom och må bra i vår härliga relax-spa-avdelning.

Vi har gruppträning i både vatten och gymnastiksal. I gymmet tränar du själv eller får hjälp av våra instruktörer.

Vill ni prova en annorlunda konferens? Vi skräddarsyr paketlösningar utifrån era önskemål.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Orka ödlsa pengar på att ringa, ser ju ut att va gym och allt där, därav kan det väl INTE bara vara barn, dessutom spa för 18+, så antar att det är typ som Eriksdalsbadet i Sthlm, samma som där, blandade åldrar!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Nån som vet? Nån lär ju ha varit där?!!!


   
SvaraCitera