Forumet - Aldrig berättat detta förut..

Aldrig berättat detta förut..

2483 2 5

Hej! Nu är det såhär att jag ska berätta en sak som jag aldrig berättat till någon förut. Ända sen jag var 4 år till ungefär 8-9 år (är 16 nu) har jag blivit sexuellt utnyttjad eller hur man säger av min kusin som är 24 nu. Dem bor i holland och jag och min familj brukade ofta hälsa på dem när jag var yngre. Jag minns att när min kusin och min äldre bror spelade playstation så låg jag bredvid honom i sängen och han bruka be mig om att runka av honom och slicka på min hand och runka av honom. Han bruka hångla med mig när jag var så liten som 6 år. Han tog in mig på toan och jag var tvungen att suga av honom och han slickade mig, jag förstog inte vad allt detta innebar när jag var så liten och trodde de var vanligt även fast jag inte ville men jag litade på honom och han var snäll så jag tänkte inte att de var nåt fel. Han försökte även analsex med mig men jag tyckte det gjorde ont så vi sluta. Detta pågick i flera år tills jag blev 9 och vi träffade dem varje sommar/vinter sen dess när jag blev äldre slutade det och vi har inte hälsat på dem så mycket men när vi har så har vi låtass som inget och han är jätte snäll mor mig och han är igentligen en bra människa så förstår inte varför han gjorde som han gjorde. Och jag har haft ångest och känt skam i alla dessa år. Iallafall jag är i holland just nu och har varit är typ 2 veckor ska va här 1 vecka till min kusin är nu gift han gifte sig för 3 år sen. Han bor med sin fru. Och han kommer ibland hem till min moster där jag bor, har många släktingar här som jag stannar hos men är ofta hos hans mamma. Iallafall dessa veckor jag varit här och sett honom har han varit jättesnäll som vanligt men grejen är den att han är skit snygg alltså han är väldigt musklig han har sexiga ögon och hela han är sexig!! Jag blir tänd bara jag ser han och vill ha sex med han även om jag vet att det är sååååå fel!! Jag vill verkligen ha han men vet inte vad jag ska göra jag har känt avsky alla dessa år och tänkt hur han kunde utnyttja mig så och nu helt plötsligt är jag kåt på honom??? Och han ger mig hela tiden blickar och kollar in mig ( jag är rätt så snygg får alltid komplimanger osv ) jag vet helt seriöst inte vad jag ska göra, känner mig äcklig och allt men kan inte hjälpa det :( ville bara skriva av mig och dela med mig av detta och förlåt för den långa texten hoppas ni orka läsa, min fråga är nu hur ni ser på hela denna grejen vad tycker ni om detta, och vad ska jag göra?

Senast ändrad 12 Jul 2013, 08:24 av Miceparade

Om jag var du skulle jag komma ut med detta för familjen och försöka bearbeta det. I sådana här situationer är det vanligt att känna skam trots att man inte gjort fel, och det är även vanligt att använda sex som ett redskap att bearbeta det som hänt, trots att det antagligen inte är en sådan god idé. Det är vanligt att de som blivit utnyttjade väljer att sätta sig i liknande situationer fast på ett sätt som ger dem kontroll, detta är dock inget som förändrar det förflutna, men det kanske är därför du känner en attraktion osv. Det bästa du kan göra är att berätta vad som hänt för dina föräldrar och få professionell hjälp att bearbeta det som hänt.

Du har inget att skämmas för, lycka till med allt.

MÅr du dåligt över detta än? Man behöver inte Bearbeta Alla Hemska Händelser Hos Psykolog om man inte känner för. Har tiden gjort sitt jobb och läkt såren så har den, liksom. Du behöver inte göra något mot någon, utomdig själv. Inget av det som hänt var ditt fel, det har hänt, ligger i det förflutna och det mest konstruktiva är att acceptera att livet är skit ibland och gå vidare.

Ligg inte med din gifta kusin. Tala med ngn om du vill eller känner dig otrygg. 

Jag tycker att det är ofattbart starkt och modigt av dig att berätta. Vet inte riktigt vad jag ska svara och tror inte att forum som detta är den optimala platsen att få goda råd generellt så vill att du fortsätter vara stark och talar med någon irl. Järn skrev bra.

Det är lätt att få skamkänslor som inte har någon grund och är hemskt destruktivt. Då du beskriver att det har drabbat dig så vill jag pusha dig att prata med någon människa du har förtroende för, samt gå i samtal. Du är värd det. Det är som jag har uppfattat det inte ovanligt i liknande situationer att den som blivit utsatt börjar sympatisera med (och försvara) förövaren, trots det som skett istället för att reagera som man rimligtvis borde.. med ilska riktat mot den som har hela skulden. Ta fram din ilska, för den är hälsosam.

Ta hand om dig

Spana också in: