Forumet - Alexandra "Kissie" Nilsson

Alexandra "Kissie" Nilsson

635 0 65
Nu ikväll postade "Kissie" ett inlägg om "feta" människor.
Hon skrev bland annat att om ens lår går i ihop är man fet. Att Alexandra provocerar är väl ingen nyhet, och det allmänna hatet mot henne ökar stadigt varje dag.
Men jag undrar, hur ser hon på sig själv? Hur kan människor i hennes närhet acceptera att hon skriver som hon gör i sin blogg?
Hon påstår själv att Alexandra och "Kissie" är två olika personer, men vad spelar det för roll om folk bara ser den sidan av henne som hon ger ut på internet?!!! Även om jag skulle träffa henne och inse att hon är en schysst person i verkligheten skulle jag ha hemskt svårt att acceptera henne! Hon har skrivit rasistiska inlägg, hon hackar ner på människor ständigt och hon skriver gång på gång saker som i allmänhet inte accepteras.
Och hur f*n kan hon vara så jävla dum att hon postar inlägg om människors utseende och vikt när hon vet hur många människor där ute som sitter med en redan störd kroppsuppfattning som kommer att ta åt sig och tro att det som står är sant? Det spelar ingen roll om det "bara" är provokation om det påverkar dem som läser det negativt.
Blir fruktansvärt förbannad och frustrerad eftersom det inte verkar som att någonting av det som hennes läsare skriver till henne verkar nå fram!! [sad]

Spana också in:

Dead Art:

Det bästa man kan göra är väl att inte bry sig eller ge henne uppmärksamhet. Utan den är hon ingenting. Det är ju den hon lever på, ta bort det, och hon försvinner [zzz]


Fast de som är likadana och kroppsfixerade etc kommer ju alltid att hålla hennes blogg vid liv.
hatsumi:

smart du är då


[blush]

hatsumi:

det handlar ju inte om det, jag frågade hur hon moraliskt sett pallar med alla de elakheter som hon skriver.


när såna som du läser det och kommenterar det så är det väl självklart hon fortsätter skriva så, inget hon tänker på så mycket skulle jag tro
Flash:

jag efterbliven då?


nej. glöm att du någonsin hörde talas om henne :) hon är dålig för mänskligheten :okebu12:

när såna som du läser det och kommenterar det så är det väl självklart hon fortsätter skriva så, inget hon tänker på så mycket skulle jag tro


just därför kommenterar jag inte [cute]
utan jag frågar alla smartisar här om deras åsikt [y] men har du någonsin läst det hon skriver?
hatsumi:

Hon skrev bland annat att om ens lår går i ihop är man fet.


Jag fattar inte,

För övrigt: Hon skriver provokativa texter och låtsas vara en provokativ person för att just provocera, men har varken den personligheten eller de åsikterna egentligen? Och tjänar pengar på det. Varför bryr sig folk så mycket då? Blondinbella är ju åtminstone en riktig person.
Nachac:

Jag fattar inte,


Hon menade att om du står rakt framför en tjej ska hennes två ben inte nudda vid varandra, det ska vara ett "glapp" mellan låren.
(haha jag kan inte formulera mig just nu, sorry)

Nachac:

Varför bryr sig folk så mycket då?


Därför att sakerna hon skriver inte bara är provocerande; det är inte bara "jag hatar feta människor" utan det är "alla som väger över 60 kilo är fetton".
Dessutom blir hon mer och mer provocerande och hennes provokationer blir mer och mer elaka.
hatsumi:

(haha jag kan inte formulera mig just nu, sorry)


Ah, men det har ju inte så mycket med storleken på låren att göra, utan ber om man är kobent, hjulbent eller något annat roligt.

hatsumi:

Dessutom blir hon mer och mer provocerande och hennes provokationer blir mer och mer elaka.


Men varför bryr sig någon? Ingen skulle väl bry sig om en figur i något program på tv sa sådär och på samma sätt är det ju inte på riktigt.