Forumet - Alien Swarm & UM-steam-grupp

Alien Swarm & UM-steam-grupp

3787 0 83
Ni får slå mig om ni tycker att detta går emot våra regler, men jag vill ändå passa på att promota UMs Steam-grupp (blev chockerad över att sådan inte redan fanns!). Jag tycker att det vore roligt om vi kunde anordna lite gemensamt spelande utav några vanliga spel.

Jag själv har börjat spela Alien Swarm en del under de senaste dagarna. Det är ett tredjepersons (typ top-down) actionspel som går ut på att i grupp om fyra döda en massa aliens och... Göra något... För att förhindra något... [cute] Man dödar aliens i alla fall.

Spelet är gratis och går att ladda ned via Steam. Vill ni vara med och spela med mig så är jag medlem i UMs steam-grupp. Visar det sig att det finns något intresse så kanske vi kan ordna någon mer formell "träff" där vi bestämmer ett spel och en tid där vi på något organiserat vis spelar tillsammans.

Spana också in:

Jag, Sonecha och en vän till mig spelade just igenom några banor. Sonecha var rätt awesome. [blush]

hemlig:

kör vi skype/vent också?


I Alien Swarm finns inbyggd röstchatt, men om intresse finns för det så kan vi väl sätta upp en Ventrilo-server eller dylikt. Jag själv har dock inget större intresse för det.

hönzgoggel:

Är med men var fan hittar man det här alien swarm...


Anledningen till att du var spectator var för att jag, bartbes och Sonecha redan hade börjat en bana. Hade du väntat så hade du kommit med på nästa bana.