Forumet - Alingsås imorgon - vad ska vi hitta på?

Alingsås imorgon - vad ska vi hitta på?

222 0 24
Jag och egyptologen ska spendera morgondagen i alingsås (mer eller mindre ofrivilligt). Vad ska man hitta på där? Vi övervägde kombinationen bio + vodka, men insåg att det inte finns bio i alingsås före 6 på kvällen.

Finns det några roliga ställen man bör känna till?
Några trevliga UMare man borde träffa?
Något billigt hak att ta en öl på?

Spana också in:

keybored:

Det finns mysiga fik med billiga bakelser,


låter som en plan!

keybored:

I Lerum som inte ligger långt bort, finns Sveriges godaste pizza. Godare än de som bakas här i Falkenberg (och vi är kung på pizza!)


Är ofta i lerum, bor nära. Vi kan inte åka dit emellan dock. Vilken pizzeria åsyftar du? capri? tycker de var grymma för typ 5 år sen, men har blivit stadigt sämre därefter. Ferrari är väl ok men inte speciella direkt.
Stringburka:

Är ofta i lerum, bor nära. Vi kan inte åka dit emellan dock. Vilken pizzeria åsyftar du? capri? tycker de var grymma för typ 5 år sen, men har blivit stadigt sämre därefter.


Åh, vad trevligt! Har egentligen inga större erfarenheter av dessa städer då jag endast har skejtat där. Men jag minns Alingsås som en mysig liten stad med trevliga caféer, som sagt.

Om Capri ligger i närheten av ett mycket stort vackert och ståtligt hus, är det absolut Capri jag menar. Och det var just för fem år sedan jag åt där första gången.

Är det inte i Lerum det finns, eller i alla fall fanns, en ramp mitt i centrum?