Forumet - Alkohol är inte så beroendeframkallande.

Alkohol är inte så beroendeframkallande.

1386 0 27
Jag känner aldrig att drickande för mig är tvång, jag har hållt upp med alkoholen i 2 veckor och kände mig inte det minsta sugen förens idag. Idag dricker väl jag lite mer än andra dagar kanske, men samtidigt är det inte ett måste jag måste ha.
Dock vill jag nå fullhet när jag dricker, mår väldigt bra då och blir mjukare i själen.
Hur länge har du hållit dig från att dricka?
Känner ni någon som dricker mycket?

Spana också in:

beror la på av vilken anledning en super etc. Kan verkligen tänka mig att depressiva människor etc fastnar lättare i missbruk osv. lyckligtvis har jag drabbats av jättejobbig ångest varje gång jag har supit under depression så har låtit bli, väljer depression framför kvävningskänslor alla dagar i veckan.  

$4.00: beror la på av vilken anledning en super etc. Kan verkligen tänka mig att depressiva människor etc fastnar lättare i missbruk osv. lyckligtvis har jag drabbats av jättejobbig ångest varje gång jag har supit under depression så har låtit bli, väljer depression framför kvävningskänslor alla dagar i veckan.  
Jag dricker ibland för stämning och känna mig hög på låtsas till svårlyssnad musik.

Smilen:
Nja, jag håller inte riktigt med dig där. Alkohol finner jag passande till viss musik och viss miljö. Säger inte att man ska dricka ofta, men ska man lyssna på tung metal eller någon hiphop så passar alkoholen till det. 
Olika alkoholkulturer finns yes. Har flera metalheads till vänner som inte dricker då det på något sätt anses manligt att älska öl.  

Smilen: Jag känner aldrig att drickande för mig är tvång, jag har hållt upp med alkoholen i 2 veckor och kände mig inte det minsta sugen förens idag. Idag dricker väl jag lite mer än andra dagar kanske, men samtidigt är det inte ett måste jag måste ha.
Dock vill jag nå fullhet när jag dricker, mår väldigt bra då och blir mjukare i själen.
Hur länge har du hållit dig från att dricka?
Känner ni någon som dricker mycket?
typ 1 år utan rejäl fylla