Forumet - ALkohol polisförhör

ALkohol polisförhör

390 0 17
Hej i Lördags gjorde jag något dumt drack väldigt mycket och blev tippsad från grannen om några dagar ska jag på polisförhör. mina föräldrar vet vem som langade fast jag har sagt att jag inte vill säga det.Om jag tex skulle säga detta :Jag vet vem det är fast jag kan verkligen inte säga det vad kommer dom säga då? misstänka mina föräldrar?HJÄLP!!!

Spana också in:

En person jag inte känner ger denna uppmaning:


:

Säg inget, bara dina personuppgifter. Du kan inte något åt vad dina föräldrar säger, så du kan inte rå för det om de gör något dumt. Poliserna kommer inte att göra något elakt, bara pressa dig lite.

Polisen inte göra något mot dig, om jag har förstått Sverige rätt. De är ute efter din langare enbart och kan inte straffa dig för något, så du borde inte förlora något på att bara hålla mun.

Säg INTE att du vet vem det är, men att du inte vill säga det, för det skapar bara problem. Ge dem inget att gå på så borde det ordna sig. Jag tror inte det går vidare, men se till att hålla dig borta från spriten ett tag.

Artie:

så det finns ingen människa som kan ge honom ett svar?


"i Lördags gjorde jag något dumt drack väldigt mycket och blev tippsad från grannen om några dagar ska jag på polisförhör."
Låter konstigt

"mina föräldrar vet vem som langade fast jag har sagt att jag inte vill säga det"
Nä men då kan ju de säga det.

"Jag vet vem det är fast jag kan verkligen inte säga det"
Tveksam till att hans ord väger så jäkla tungt.

Myksa:

Polisen inte göra något mot dig, om jag har förstått Sverige rätt.


Defenitivt inget bra svar!!!

Väldigt osäkra indata - väldigt osäkrare utdata. Behöver mer information för att kunna ge ett bättre svar.
MVH
/Forskaren