Forumet - Alla är muslimer och ska lyda Allah enligt Islam!

Alla är muslimer och ska lyda Allah enligt Islam!

1080 0 34
Jag läste en skrämmande sak på islamguiden!

citat:
"Allt i universum är muslimskt eftersom det lyder Allah genom att underkasta sig Hans lagar.

Till och med den människa som vägrar att tro på Gud, eller ägnar någon annan än Allah sin dyrkan."

citat:
"Hon, som alla andra varelser, född muslim, och följer där alltid Guds befallningar och är tvungen att fortsätta göra det. "

källa: http://www.islamguiden.com/vemmuslim.shtml


Detta betyder att alla måste följa islamska lagar det här är några få:
*Kvinnor måste bära slöja.
*Ingen får äta när det är ljust ute den 9:e månaden och aldrig ha sex under den 9:e månaden.
*Ingen får onanera.
*Ingen får vara homosexuell.
*Ingen får rita av någon profet.
*Gifta män måste betjäna och hjälpa sin fru lika mycket som före giftermålet.
*Alla måste genomföra Hajj, det vill säga vallfärda till Mekka minst en gång under sitt liv.
*Kvinnor måste ha intyg från sin man eller son att de tillåter henne att genomföra Hajj.


Vad tycker ni om att alla måste följa islamska lagar?

Tänker ni följa dessa lagar? [bigsmile]

Spana också in:

iosib:

fall hedningarna vagrar ta till sig ens religion, anvand imperialism


har för mig att franska korsriddare jaga hedningar, hedningarna gömde sig sen i en stad bland civila. korsriddarna fråga sina överordnade vad dom skulle göra. svar:
döda alla, gud känner igen sina egna
Såhär står det om griskött på islamguiden, läs om du vill höra något hemskt, men jag kan garantera er att väldigt lite av det stämmer.

Hade det här stått på något annat ställe än islamguiden då hade jag blivit rädd.Citat:
"Något som nyligen blivit känt, är att influensavirus kan överföras från gris direkt och indirekt genom konsumtion av korv gjord på bl.a. grisens lungor.

En svensk hudläkare berättar att han sedan många år har sett hur patienter med akne, astma, allergisk snuva, munsår och vissa former av håravfall, uppnått en betydande förbättring efter att de, i samband med annan behandling, slutat konsumera fläskkött. Fläsk-kött innehåller svavelhaltiga ämnen och histamin, vilka kan ge hudirritationer.

Det finns en reaktion som kallas autoimmunitet, som innebär att kroppens celler börjar aktiveras mot både främmande och egna vävnader. Enligt en teori kan fläskköttet vara kemiskt släkt med människans vävnader, vilket skulle leda till en sådan reaktion, dvs. att vissa personer vill "stöta bort" det främmande ämnet. Som exempel på autoimmuna sjukdomar kan nämnas sköldkörtelinflam-mation, ledgångsreumatism och ungdomsdiabetes.

Kanadensiska läkare har i den engelska tidningen "The Lancet" publicerat en artikel som visar på ett tydligt samband mellan hög fläskköttskonsumtion och skrumplever.

Grisfettet försvårar matsmältningen och ökar risken för angina pectoris och åderförkalkning. Det innehåller en stor andel kompli-cerade fettsyror och man har lagt märke till att grisfettet, når det intas, ombildas till ett egendomligt ämne som inte korresponderar i sin uppbyggnad med människans fetter, vilket leder till en störning i kroppens ämnesomsättning, och likaså kolesterolcirkulationen, vars förändring orsakar uppkomsten av många allvarliga sjukdomar i människans kropp. Nobelpristagaren professor Damm vid Köpenhamns universitet har fastslagit att just grisfettet är en avgörande orsak till uppkomsten av gallsten och forskningen lyckas fortgående fastslå nya bevis for farorna med grisfett och griskött.

De muslimer som bor i icke-muslimska länder har svångheter i att få tag på födoämnen som inte innehåller grisfett och många av dessa faller in i sådant som är Haram på grund av att de inte behärskar svenska språket och inte heller andra europeiska språk. Det kan också hända att de avstår från många matvaror som i själva verket är fria från grisfett Här följer en lista över de matvaror som är Haram eller misstänkta: "
Homunculi:

Fläsk är inte alltför nyttigt hursomhelst.


Ok, ok, men det här måste du väl hålla med mig om att det är överdrivet?

"Den vetenskapliga orsaken som forskarna påvisat är att svin drabbas av allvarliga former av mask. Den främsta sorten av dessa är bandmasken, som när den kommer fram till tarmarna, fullbordar sin livscykel i den sjukes kropp, när den transporterar sina ägg till blodomloppet och sedan distriburas till olika organ i kroppen. Sedan förvandlar sig masken till ett tunt fodral som uppnår en bönas storlek. Om detta sker i hjärnan drabbas människan av galenskap och om det sker i ögat blir hon blind. Om masken når hjärtat leder det till försvagning och blod-propp. Masken påverkas inte av konventionella mediciner eftersom den är skyddad i sitt fodral. Grisköttets tillagningstid är kort, vilket inte ger tillräcklig tid till att döda parasiterna."
Maverin:

Grisköttets tillagningstid är kort, vilket inte ger tillräcklig tid till att döda parasiterna."


Maverin:

Masken påverkas inte av konventionella mediciner eftersom den är skyddad i sitt fodral.


FEL

Maverin:

som när den kommer fram till tarmarna, fullbordar sin livscykel i den sjukes kropp, när den transporterar sina ägg till blodomloppet och sedan distriburas till olika organ i kroppen.


RÄTT
Du borde nog läsa om och läsa rätt. Det står att alla FÖLJER Allahs lagar, eftersom att Allah skapade världen enligt islam och därmed naturlagar och dylikt också. Det står ingenting om att tvinga på kvinnor slöja och förbjuda homosexualitet. Det är din egen tolkning av texten, inte vad det faktiskt står. Kolla bara:

Maverin:

"Allt i universum är muslimskt eftersom det lyder Allah genom att underkasta sig Hans lagar.


Maverin:

Till och med den människa som vägrar att tro på Gud, eller ägnar någon annan än Allah sin dyrkan."


Allt i universum underkastar sig Allah och följer hans lagar, även den som inte dyrkar Allah, står det. Det är väl inget konstigt med det? Om man nu tror att Allah skapade världen så är det ju även han som styr vad som går och inte går att göra, alltså följer man Allahs vilja och lagar oavsett om man vill eller inte. Man behöver inte ens vara muslim för att göra det, det går nämligen inte att göra något annat.

(nu är jag inte muslim eller tror på Allah då, tycker bara att din tolkning av texten var knäpp)