Forumet - alla bussar i sthlm helt inställda lr va?:S

alla bussar i sthlm helt inställda lr va?:S

227 0 24

Spana också in:

smisk:

nä, allt är inställt, så klart. lite snö och SL fuckar ur.


men asså nu blåser det ju knappt, virvlar bara runt lite snö typ:c

Nintendo:

Ha, våra bussar går! Men jag vågar ej åka med dem [blush] Har ingen skola idag som tur är, men jag skulle in och köpa en taklampa ju [cry]


lyx :c

Blivande_japan:

ah det tkr de!


[sad]
Ögon i en plåthink:

Ni bor i Sörland, skyll er själva.

Tacka vet jag norr... Har aldrig varit med om att bussar ställs in av väderskäl, ur illa det än må varit gällande snö eller kyla. Förra vintern, då "snökaoset" var totalt i Sörland och flera bekanta fastnade i Stockholm länge gick tågen norrut som vanligt.


*avis*
Ögon i en plåthink:

länge gick tågen norrut som vanligt


Nattåget från Luleå (tror jag) till Gbg skulle ha vart i Gävle vid 04 eller så, det gick där ifrån vid 11-tiden [no-no] Norrland är ej perfekt tågrafik [no-no] Fick vänta jättelänge på x2000 från sundsvall [mad] Det kom aldrig.

Förvisso södergående riktning, men inom Norrland [no-no]
bussen jag skulle tagit imorse var typ fem minuter försenad, så jag sket i den. det visade sig senare att en av tre linjer som går i närheten faktiskt var inställd, de andra var försenade och helt oberäknerliga.

ovanligt för att vara karlstad, ändå. det händer mycket sällan att hela busslinjer ställs in pga väder. nu var det visserligen någon trafikolycka inblandad på den linjen, men fortfarande. långt bättre än stockholm. "nej, det är löv på spåret, vi kan inte köra pendeltågen idag pga halka". vafan.
Åtta:

Enda fördelen med att bo i Norrland. Kan inte dra mig till minnes att en buss någonsin varit inställd p.g.a. snö. Det finns mycket annat att klaga på gällande kollektivtrafiken (eller bristen därpå), men problem vid snö är inte ett av dem.


inte här heller under de år jag bott här, eller så har jag totalt missat det[shake] känns som om det varit värre snöoväder också... har en känsla av att det hade gått bättre om bussarna varit utrustade med vinterdäck istället för skräpdäcken de har nu...