Forumet - Alla hatar mig... utom EN!

Alla hatar mig... utom EN!

2561 0 14
Hej [smile]
Nu är det så att alla i min klass hatar mig, utom EN person!! Den personen kan vi kalla för Matilda, som faktiskt tycker jag är schysst och rolig. Matilda har en kompis som heter Mikaela, som HATAR mej men tycker om Matilda. Väldigt jobbigt att va me Matilda då Mikaela är med, men det står jag ut med!
Men jag och en kompis, Johanna (som jag slutat va med nu), gjorde ett test på skämt i oktober om vem man va i våran klass. Hade grupper som "pluggis" "normala" "flummiga" "sportfåne" och "stökiga" men jag lovar, det är precis så det är! En tjej klagade, tillsist tog vi bort det. Trodde det var glömt nu, men nu tog Mikaela upp det igen, att alla tog åt sig jättemycket och snackade skitom mej (HELA klassen)[cry]

Går i 7:an nu, men i 6:an var jag jätteosäker och var bara med 2 andra tjejer (Mikaela snackade skit om oss hela tiden), och hade jättekul med dom, struntade i att lära känna nån annan, bättre med 2 nära vänner än några mer inte alls nära vänner.
Sen började 7:an med 2 nya tjejer, båda kände jag tidigare, men Johanna (ny) lurade in mej på dåliga saker, som "testet" och mycket mer! Nu har dom 2 tjejerna ur 6:an slutat, och Mikaela såg sin chans att "ta över" Matilda. Hon snackar fortfarande skitom mig, och ingen i klassen tycker om mig utom Matilda. Killarna HATAR mej, och tjejerna pratar helst inte med mej.
Jag är inte mig själv i skolan eftersom jag blir helt flummigoch stökig då, är det det som stör alla andra? Snälla hjälp[love], jag klarar inte mer, det låter inte så illa, men det är det!!!

Spana också in:

Du kan inte låtsas vara en annan. Man ska vara den man är och bli accepterad för det. Dom har ingen rätt att trycka ner dig för att du vill vara den du är egentligen. Dom känner väl inte dig tillräckligt? Jag har känt samma sak, bara för att dom tyckte att jag var konstig, men jag var mig själv och käftade emot om dom var kaxiga och det fick tyst på dom, så vissa gick lite på min sida då.
Kommer ihåg den där åldern [love] Det är ett helvete, men en sak som faktiskt funkar är: (och jag skojar inte nu, lyssna på det här, för jag har varit där du är) Räta på ryggen, skratta åt allt elakt de säger, visa aldrig att du tar åt dig. Lek stark. Lek självsäker. Mobbare och skitsnackare håller på så för att gömma sina egna brister. Härda ut, det är inte länge kvar tills de flesta i klassen mognar lite och slutar bete sig som småbarn! [love]
Alla hatar dig inte.
Grupptrycket är stort i din ålder, det blir bättre. Stå upp för dig själv och försök att strunta i folk som inte kan bete sig.

clip:

Jag är inte mig själv i skolan eftersom jag blir helt flummigoch stökig då, är det det som stör alla andra?


Var dig själv och ansträng dig inte så mycket.