Aviseringar
Rensa alla

Alla hatar vita!


Ämnesstartare

Alla hatar oss vita.

Negrer så mycket att de försöker sprida HIV till oss genom att spotta på oss. Och afrikaner har en snitt IQ på 70 typ som ett 10 årigt vitt barn eller en CP skada vit person. Vitas snitt IQ är hundra.

Araber - inavlade som attan genom kusingifte och underlägsen ras. Bara 40 % kan läsa och skriva.

Kineser, smarta men hatar oss för att vi är innovativa, uppfinner samt kreative.

Judarna äger media. Dom hatar icke judar, många av dom, försöker slå ut oss genom propaganda för rasblandning i reklam, musikbransch, media o.s.v. Tattare äger en stor del av industrin och dom är en blandning av antagligen inavlade indier och vita (typ zigenare men från olika indiska kast, zigenare är från det lägsta kastet enbart). Och propaganda för invasion av andra raser till före detta vitt territorium.

Kineserna latino kommunisterna fuskade i valet i USA och krossade kommunismen.

Raser har gigantiska skildnader på hur de fungerar agerar o.s.v.

Invandrare skrämmer bort VITA med våld, kriminalitet och primitivis, område efter område tas över av dom.

Muslimerna kontrollerar demokratin genom att ha ett avtal med miljöpartiet som därför jobbar för hög invandring. Klaner finns i riksdagen.

Nästan alla politiker är uppblandade med tattare/zigenare och eller judar. Wallenberg är tattar judar. Stefn Persson (h&m) är zigenar jude.

Så vi har en Blatte och Rasblandade Ockupations Makt som totalt kontrollerar Sverige och det ser lika dant ut i större delen av världen.

Blattar begår 70 % av väldtäkterna i Sverrige, Danmark & Norge. Snart kan vi inte göra något demokratiskt. I så fall återstår enbart ett raskrig som kan rädda vita från undergång genom rasblandning samt förföljelse.


   
Citera

 vilken stackare han är, alla hatar honom haha...


   
SvaraCitera

EEeeeeh, jag tror han menar att alla icke vita hatar vita. Som grupp då mer generelllt eller många av dom ivarjefall.

Kan ju vara superpoppis bland andra vita eller hur.

Dessutom hur et du att Partaj är vit, han kanske är indier eller nått. Men okej, antagligen vit ivarjfeall...


   
SvaraCitera

Crazy


   
SvaraCitera

Sverige*


   
SvaraCitera

Så... Inga källor till dessa ogrundade påståenden och inget att diskutera, bara "konstaterande". Duktigt troll Sover

Får väl erkänna att ironin i alla stavfel och grammatiska fel var lite underhållande Rodnar bot kanske? 

Hjärta


   
SvaraCitera

Bara 40% kan läsa och skrivaMycket glad 


   
SvaraCitera

Ja får ändå säga att snubben har rätt i sak.

Bonnier som är judar äger väl ca 40 % av media i Sverige. Resten av journalisterna och bolagen anpassar sig nog till deras agenda då de har makt inom en bransch.

Sen kallas ju media tredje stadsmakten, de två första är ju polis samt militär.

Angående Wallenberg har det stått i dagens nyheter att de har den nämnda bakgrunden.

Judar var en gång i tiden helt vita, men blandades succesivt upp med levianer, araber och afrikaner. Detta var GUD och eliten emot. Idag har 75 % av judarna mellanösterbakgrund och mer har afrikansk bakgrund.

Om judarna lyckas blanda upp vita, ett folkmord på den vita rasen blir resultatet att vita upphör att vara ett hot mot dom, då rasism använts mot dom. Samtidigt som de behållet de monetära intressen de har i före detta vita länder. Dessutom fungerar andra raser som buffertar mot rasism mot judar, då de är ännu mer irriterande än dom ofta. Det är ett faktum att propaganda för rasblandning är norm inom reklam, musik och media samt mer och mer Hollywood och att det är judar som står bakom detta. Reinfeld är rasblandad och arbetade för mer rasblandning (massinvandring, "allt ursvenskt är barbari" o.s.v.)

Nalin Pekgul, kurden  som varit s politiker har ju berättat om islamisternas kidnappning av miljöpartiet, som defakt s behöver för att ha makten de har och de har makt. De skapade en pakt med Reinfeld, som är delvis afrikan av den subsahariska sorten för ökad invandring.

Här kan man läsa om detta:   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/pekgul-kanner-till-manga-i-mp-som-kan-kallas-islamister

https://www.expressen.se/nyheter/forra-s-toppen-mp-storsta-olyckan/

https://www.tv4.se/klipp/va/3350455/nalin-pekgul-rasar-mot-miljopartiet

https://www.friatider.se/forra-s-toppen-miljopartiet-togs-over-av-islamister

citat1.png

Om judarna lyckas blanda upp vita, ett folkmord på den vita rasen blir resultatet att vita upphör att vara ett hot mot dom, då rasism använts mot dom. Samtidigt som de behållet de monetära intressen de har i före detta vita länder. Dessutom fungerar andra raser som buffertar mot rasism mot judar, då de är ännu mer irriterande än dom ofta. Det är ett faktum att propaganda för rasblandning är norm inom reklam, musik och media samt mer och mer Hollywood och att det är judar som står bakom detta. Reinfeld är rasblandad och arbetade för mer rasblandning (massinvandring, "allt ursvenskt är barbari" o.s.v.)

bild240.pngBild124.png11a.pngInfo.pngBild300.pngBild301.png

Kalergi planen är också intressant å den snubben fick jude spons:    https://en.wikipedia.org/wiki/Kalergi_Plan


   
SvaraCitera

Nu försöker judar få Japaner att rasblanda sig också.j10.png

Och här står judar och jobbar för rasblandning:

j9.png

Sen är ju inte alla judar för rasblandning, men det är en övergripande strategi hos dom som antagligen går tillbaks till romarriket, arab ockupationen av Spanien, slaveriet, AMerikanska inbördeskriget och liknande.

Hollywood, ägt av judar hade afro svarting musik  redan på 30 talet (jazz, framfört av afrikaner med låtar skrivna av judar antagligen stulna från kristna vita).

Sen hatar jag inte judar generellt och har halv-judiska vänner.

Men tattare, zigenare och rasblandade och judar kontrollerar västerländska säkerhetstjänster och använder massövervakning för att stjäla från vita.


   
SvaraCitera

   
SvaraCitera

Vilken tur att man inte bryr sig om media då, vill ju inte bli lurad av massa judar amirajt


   
SvaraCitera