Aviseringar
Rensa alla

Alla hatar vita!


Ämnesstartare

Alla hatar oss vita.

Negrer så mycket att de försöker sprida HIV till oss genom att spotta på oss. Och afrikaner har en snitt IQ på 70 typ som ett 10 årigt vitt barn eller en CP skada vit person. Vitas snitt IQ är hundra.

Araber - inavlade som attan genom kusingifte och underlägsen ras. Bara 40 % kan läsa och skriva.

Kineser, smarta men hatar oss för att vi är innovativa, uppfinner samt kreative.

Judarna äger media. Dom hatar icke judar, många av dom, försöker slå ut oss genom propaganda för rasblandning i reklam, musikbransch, media o.s.v. Tattare äger en stor del av industrin och dom är en blandning av antagligen inavlade indier och vita (typ zigenare men från olika indiska kast, zigenare är från det lägsta kastet enbart). Och propaganda för invasion av andra raser till före detta vitt territorium.

Kineserna latino kommunisterna fuskade i valet i USA och krossade kommunismen.

Raser har gigantiska skildnader på hur de fungerar agerar o.s.v.

Invandrare skrämmer bort VITA med våld, kriminalitet och primitivis, område efter område tas över av dom.

Muslimerna kontrollerar demokratin genom att ha ett avtal med miljöpartiet som därför jobbar för hög invandring. Klaner finns i riksdagen.

Nästan alla politiker är uppblandade med tattare/zigenare och eller judar. Wallenberg är tattar judar. Stefn Persson (h&m) är zigenar jude.

Så vi har en Blatte och Rasblandade Ockupations Makt som totalt kontrollerar Sverige och det ser lika dant ut i större delen av världen.

Blattar begår 70 % av väldtäkterna i Sverrige, Danmark & Norge. Snart kan vi inte göra något demokratiskt. I så fall återstår enbart ett raskrig som kan rädda vita från undergång genom rasblandning samt förföljelse.


   
Citera