Forumet - Alla i närheten av Kungsbacka + andra smarta personer

Alla i närheten av Kungsbacka + andra smarta personer

464 0 31
Hejj alla! Jag träffade en kille i Egypten som jag är kär i nu vi bor 50 mil ifrån varandra och han bor i Kungsbacka. Jag tänker inte på annat än honom och är inte som jag brukar med mina vänner. Sista gången jag såg han var i fredags. Det enda jag vet om honom är: hans förnamn, lillebrorsnamn, födelseår, stad, rumsnummer där vi bodde och att han kanske ska börja på basket eller dans.

Borde jag höra av mig till hotellet eller Detur som hade hand om samma snorkeltur som vi var på? Isf vad borde jag skriva?

Sedan undrar jag om ni vet vilken skola det här skulle kunna vara i Kungsbacka:
Det har tydligen varit någon som kletat bajs på en toalett så polisen varit och tagit DNA-test på det.
Den är full av brats och det fanns knappt några invandrare.

Han som jag söker heter Filip och har typ bruna ögon med lite grönt i skulle jag tro och mörkt blond/ ljusbrunt hår. Smalt ansikte.


Det jag behöver få veta är alltså hans efternamn, facebook, bdb, adress eller andra sätt som jag kan få kontakt med honom på. Tack så mycket! [love]

Spana också in:

lojvis:

förnamn


lojvis:

stad


lojvis:

födelseår


Har han ovanligt namn i liten ort kan du kanske hitta honom här eller i alla fall få ner det till några få personer och ringa honom.

Eller du kan kolla efter personer med efternamnen du hittar och om det finns någon med lillebrorsans namn + efternamnet i samma ort. Då borde du kunna få fram personen ganska lätt.

Fan känner mig som värsta mästerstalkern nu. Eller trevligare att kalla det "detektiv". [party]
RadioAktivMakaron:

Edit: oops ^^ Ja ska fråga, men HON loggade ut nu... ska fråga imorn!


okej tack så mycket känns som att jag skulle kunna göra vad som helst för dej just nu hahah :D
han är 97:a (13 år). oki men vad bra du kan väl skriva mejl till mig så inte alla får reda på hans efternamn. eller om hon har hans msn är ännu bättre. eller aa kan man skriva mejl här? men aa tack ska du ha :D
lojvis:

han är 97:a (13 år). oki men vad bra du kan väl skriva mejl till mig så inte alla får reda på hans efternamn. eller om hon har hans msn är ännu bättre. eller aa kan man skriva mejl här? men aa tack ska du ha :D


Man kan skicka PM, vilket jag gör imorn så fort jag snackat med henne. Det här är ju spännande, fan att hon loggade ut [sad] Hoppas nu hon vet vem det är, om inte annat tror jag nog hon skulle kunna ta reda på det. [smile]
RadioAktivMakaron:

Man kan skicka PM, vilket jag gör imorn så fort jag snackat med henne. Det här är ju spännande, fan att hon loggade ut Hoppas nu hon vet vem det är, om inte annat tror jag nog hon skulle kunna ta reda på det.


ja om du tycker det vad tror du då jag tycker? :D hahah jag har sökt runt på facebook, google hitta.se .... XD