Forumet - ”Alla män är svin”

”Alla män är svin”

2355 0 25
Jag har flera gånger stött på tjejer som påstår att ”alla killar eller män är svin” eller liknande. En reflektion jag gjort är att just tjejer som säger så ofta har en underlig förmåga att just leta upp svin och inleda relationer med. Efter att ha träffat deras kille i kanske bara en timma har jag fått en konstig känsla av att vederbörande inte riktigt är att lita på baserat på flera konkreta varningssignaler. Senare spricker det mellan den, och snart har hon hittat ett nytt svin hon kommer dragande med.

Ta bara en sådan sak som att grova brottslingar som blir kända i media ofta får högvis med beundrarbrev från intresserade tjejer. Allt de vet om personen är i princip bara att han är kriminell. Ändå skriver de.

Känner ni igen fenomenet? Synpunkter? Finns det killar som också drar sig till svin (suggor) på motsvarande vis?

Spana också in:


Pulverkaffe:
Har jag påstått att alla är det???? Rullar ögonen 10-20% låter nog högt tycker jag. Men jag undrar över de som är sådana. En och annan på UM tycker jag verkar ha lite sådana drag, men ska inte nämna några namn. Har ej belägg och det är inte schyst att dra upp här. 
Nä men folk tror ju alltid att man menar det så lika bra göra det klart liksom. Man vill ju inte sjunka till feministers nivå och dra alla över en kam.
Ja det finns ett par sådana här.
Tror att det oftast bara är tjejerna som hanterar uppbrottet/sorgen/ha nått att prata om/trash. Deras pojkvänner är underbara blabla sedan är dom lögnare, hemska, svikare, otrogna blabla. Alla hemligheter/påhitt/fantasier kmr ut liksom. 

Sen finns de väl dom där killarna o tjejerna som alltid faller för de som e dåliga på riktigt o gärna på löpande band Ledsen 

Tror det är typ 50/50 som me allt i livt. Ba att killar oftast int gör de till en så stor grej och lika öppet som vissa tjejer ? kanske? 

va e de fö varningssignaler 


behappyok: va e de fö varningssignaler
Till exempel:

1. Skämt som egentligen inte är skämt utan allvarligt menade. Att kämta om att man stöter på annan en gång behöver ej vara tecken, men säger man ngt som visar att man tänkt flera steg på något i den riktningen så är det ett dåligt tecken.

2. Han har en lysande möjlighet att göra ngt för henne som hon borde uppskatta, men tar inte chansen utan bara låter , möjligheten förgås.

3. Han försöker undvika att slingra sig ur diskussioner om saker som en välvillig person skulle se som bra att ta upp och klara ut.Pulverkaffe:
Till exempel:

1. Skämt som egentligen inte är skämt utan allvarligt menade. Att kämta om att man stöter på annan en gång behöver ej vara tecken, men säger man ngt som visar att man tänkt flera steg på något i den riktningen så är det ett dåligt tecken.

2. Han har en lysande möjlighet att göra ngt för henne som hon borde uppskatta, men tar inte chansen utan bara låter , möjligheten förgås.

3. Han försöker undvika att slingra sig ur diskussioner om saker som en välvillig person skulle se som bra att ta upp och klara ut.


aaha
hm :P

tkr inte att det låter direkt svinigt, förutom första då kanske. Rodnar 

Pulverkaffe:
Håller med. Eller kanske snarare ska säga att man kan inte ställa upp massor utan att motta samma generositet tillbaka. Det måste i så fall vara ömsesidigt. 
Word!
 Sen ska man inte vara rädd för att säga 'Nej'' Blir bruden sur så  är det bara dumpa och gå vidare ^^ 
Men beror på vilken relation man har förstås, är det en tjejpolare så kan man bara låta det vara tills hon går över det ^^
fattar int riktigt hur det kan ta sån tid för folk att lära sig ba.. både killar o tjejer.
Och jag fattar inte hur folk kan vara så dåliga på att läsa av andra människor.

Ett svin/sugga kan man oftast se ganska snabbt.. även om det är ett charmigt, roligt, lekfullt svin eller sugga. Men om det är totalt uppenbart så får man skylla sig själv. Hamnar man med fel personer flera gånger om så får man fan lära sig att ta det slow och inse att man själv är en del av problemet. Får du bara dåliga partners, hur framstår du d?? 

Och jag hatar vänner till dessa som ska stötta istället för att ba va rak alt. hård. "den bhvr int höra de just nu..". Fan sluta ödsla tid ni inte har och på människor ni inte behöver