Forumet - Alla med AD/HD och/eller ODD

Alla med AD/HD och/eller ODD

4418 0 41
juliagoesbest:

Jag vill veta hur många fler än mej som har AD/HD och ODD och vad ni äter för mediciner, när ni fick diagnos och hur ni klarar av vardagen.


Har ADD, Asperger och Social fobi... Medicin: ritalin
jag klarar av vardagen knappt, men det finns inget annat att göra, så det är bara att tvinga sig igenom vardagen. Fast vissa dagar mår man bra på. [y] fick ADD diagnos som 11-12 åring och de andra i år.

Spana också in:

Complicated:

jag fick ganska nyligen diagnosen ADHD och får nu concerta, men jag tycker inte att den funkar alls.. käkar citalopram också, den tycker jag bättre om.
jag misstänker att jag har ODD också.. men har ingen diagnos.


okej, det kan vara svårt jag fick vänta i 11 år (hann fylla 15)
Jag vet inte vad jag har. Det är inte riktigt som adhd, men nästan. Jag har någon typ av förlossningsskada. Jag går på amfetamin för koncentraionssvårigheter.

Diagnosen är okänd. Läkarna vet inte heller riktigt vad de skulle kunna kalla symtomet för. Men jag har alltid kännt mig annorlunda i förhållande till andra. En kännsla av att jag aldrig passat in.

Vardagen knallar och går utan större svårigheter.
jusste jag käkade concerta har slutat för typ en vecka sen för att jag vart less på att vara sjukt trött och osocial vilket jag varit i ett halvår nu. Då var jag uppe i 90mg concerta och vid behov ritalin. nu har jag börjat med strattera har tagit det en vecka och vart lite trött av den men betydligt bättre oxå har jag tagit sertralin sen februari 09.