Forumet - Alla ni som tycker att ND är ett rasistiskt parti.

Alla ni som tycker att ND är ett rasistiskt parti.

8527 0 103
Det är ingen skillnad på ND's politik och den Sverige förde innan 1970.

Man kan ju undra hur stor andel av "invandringsfrämjarna" bor på ett kulturberikat område? Tycker ni verkligen att det är rätt att det satsas mycket skattepengar på välfärdsturister och s.k "flyktingar" istället för våra egna ländsmän som vi till skillnad från Abdul och Mustafa har en skyldighet att se efter?

Varför satsas det så mycket pengar på invandring och inte på våra äldre? Är det rätt att socialbidragstagaren Ahmed åker runt i en Merca medan svensken som jobbar inte har råd??

Skulle ni protestera över att en våldtäktsdömd pedofil utvisas med resonemanget att han med största sannolikhet blir avrättad om han skickas tillbaka till sitt hemland? Det skulle han ha tänkt på innan han våldtog ett barn. (våldtäkt överhuvudtaget)

Spana också in:

Redbulls:

De är rasister och jag kommer nita en om jag ser en.[cheers]


Har du något belägg för det??

"Ensamkommande flyktingbarn"

​​​http://politisktinkorrekt.info/2010/07/26/intressanta-garningsman-bakom​-kniv-o​ch-miss​handelsfall/

"Drog av slöja på muslim – fick två års fängelse"

Får man två års fängelse om man drar av en gammal tants hatt? Vissa får mindre än ett år i fängelsestraff för våldtäkt!

​​http://www.friatider.se/drog-av-sloja-pa-muslim-%E2%80%93-fick-tva-ars-fangels​e

"86 bilar brann i Rosengård inatt"
http://www.friatider.s​​e/86-bilar-brann-i-rosengard-inatt

Muslimerna har verkligen slagit rekord när man jämför med bilbränderna i Hovsjö och Ronna! (Jag bor i Hovsjö, min pappas bil brann upp en gång).
Vidrigt vilket mussekramar samhälle vi lever i!

72 åriga Ingers liv var inte värt mer än 1 år och 10 månader för Ahmad Akileh som mördade henne! Ovanpå det så vädjade stjärnadvokaten Leif Silbersky (som man självklart anlitar när man är skyldig) att han släpps fri dessutom!

Hur fan kan man få två år för att man dragit av någons slöja??
Arazoid:

Får man två års fängelse om man drar av en gammal tants hatt?


Duktig du är som inte kan skillnaden mellan en hatt och en slöja [smile] riksdagen nästa uppdrag för dig? ;)Arazoid:

Tycker ni verkligen att det är rätt att det satsas mycket skattepengar på välfärdsturister och s.k "flyktingar" istället för våra egna ländsmän som vi till skillnad från Abdul och Mustafa har en skyldighet att se efter?


Ska satsas på båda (eller ja ska satsas på allt, sen att allt får olika mycket pengar beror ju på vad staten och sedan kommunerna prioriterar)
Ahmed åker knappast runt i en Merca om han inte haft jobb och tjänat ihop pengar till det, så mycket får man faktiskt inte :)
Crypto:

Duktig du är som inte kan skillnaden mellan en hatt och en slöja [smile] riksdagen nästa uppdrag för dig? ;)


Anser du att det är rimligt att man får 2 års fängelse bara för att man dragit av någons slöja? Den ligger högre än på våldtäkts skalan till och med! Sen är det ingen hemlighet precis att muslimer är vidriga parasiter som har studerat vårt system noga i syfte att på bästa möjliga sätt utnyttja den. Socialistisk solidaritet = Ta men aldrig ge.

Crypto:

Ska satsas på båda (eller ja ska satsas på allt, sen att allt får olika mycket pengar beror ju på vad staten och sedan kommunerna prioriterar)


Ja vi ser ju vad dom prioriterar. Man tycker ju att en "Svensk" stat/kommun borde prioritera på just Svenskar och inte andra länders befolkningar? Tror du att de flesta afrikaner och araber vill ha något med vårat svenska samhälle att göra annat än att ta del av de sociala förmånerna?

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


dazed_and_confused:

källa?


På?

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 2 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Du "blivande Japan", Japan har inte löst sina "problem" med massinvandring, och de försöker verkligen inte att anpassa samhället efter invandrarna och deras kultur!
Arazoid:

Alla ni som tycker att ND är ett rasistiskt parti.


rasistisk är väl kanske inte politiken bara mycket främlingsfientlig men väldigt många medlemmar/sympatisörer är garanterat rasister

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Arazoid:

Vi hade i stort sett inga brott i Sverige INNAN massinvandringen! Det är ett faktum!


det är falskt!!! innan alkoholmonopolet var det väldigt mycket misshandel till exempel.
qazedctgb:

vad man har för medlemmar är viktigt ju för det speglar politiken eftersom att vad ett parti ska ha för politik brukar bestämmas av partistämman.


Du antar bara att de flesta är rasister. Det går lätt att vända på frågan mot till exempel vänsterpartiet och socialdemokraterna, dom har massor med vänsterextremister som medlemmar i höga positioner, de har också fundamentalistiska islamister både som medlemmar och sympatisörer. I centerpartiet strävade extremisten Mahmud Aldebe till riksdagen och han uttryckte sig öppet om sin önskan att vilja införa Sharialagar i Sverige! Vänstern har dessutom slussat våra skattepengar till diktaturer såsom i Colombia.

Nationaldemokraterna vill införa den politik som vi redan hade i Sverige innan 1970

Jag har läst i tidningar och sett i Teve hur media ljuger och vinklar om att våld under en ND eller SD torgmöte eller parad förekommer från båda hållen när det endast är AFA som gör angreppen och avbrotten.