Forumet - Alla tjejer kolla hit :D

Alla tjejer kolla hit :D

1258 0 34
Hej! :)
Jag vet att det brukar finnas så många trådar som helst av samma typ men jag har inte hittat en enda tråd på den nya sida som jag upptäckte igår [bigsmile]
Frågan e till er tjejer som träffar en ny kille för första gången :) vad tycker ni att killen ska bjuda på till lunch? [smile] jag vill ha tips på rättar som inte kostar så mkt men samtidigt skulle de va bra o ha till lunch på första "dejten" :D
ska man bjuda på en snabbis på mcdonalds elr en tallrik pasta på en ganska bra restaurang? ( de va bara nåra förslag)
jag vill ha seriösa svar, tack :)

Spana också in:

Ta inte McDonalds, ffs! Då är det bättre med en pizzeria eller ett café. Mindre, mysigare, mindre institutionellt.

Hur mycket är "inte kostar så mycket"? Går ni på en lunchrestaurang eller sushibar eller så kan ni få bra käk för 60-70 spänn per person plus dricka, går ni till en mer klassisk restaurang får du räkna med minst 100 spänn plus dricka per skalle, om ni hittar ett billigt ställe. Men kolla först, en del ställen som ser billiga ut kan ta 130-160 kronor för en enkel varmrätt.

Men jag skulle nog säga att lunchrestaurang är ett bra alternativ. Det verkar inte så skabbigt och institutionsaktigt, det brukar vara en bra, lagom lugn miljö, och många ställen har god mat.

Hur gamla är ni? Hur mycket kan du lägga ut? Vad gillar hon för mat?
EDIT: Och i vilket sammanhang? Är det middagen som är dejten, eller ska ni t.ex. gå på bio och käka något före/efter? Vilken tid ska ni äta? Lunchrestaurang funkar ju bara på dagen.
Ska ni äta innan eller efter? Ska ni äta godis/snacks på bion?
Om ni ska äta innan, så kan ni ta snabbmat. Det går snabbt (obviously) och är inte för tungt i magen. Men ta ffs INTE donken. Hellre en pizzeria eller sushibar isåfall, det är inte många kronor mycket dyrare egentligen.

Om ni ska äta efter beror det på om ni käkar godis eller inte. En del tjejer är ju godis/snacksvägrare, monster som de är. Isåfall kommer hon att vara rejält hungrig efteråt. Trycker ni i er ett halvkilo choklad kommer ni inte orka något tungt utan då är typ en baguette eller så bra.
Ta inte en lunchrestaurang om det är på en vardag vid lunchtid lol. Blir minst lika stressigt som donken. Sikta på att ta lunchen vid klockan 1 i så fall när det blivigt tomt. Jag skulle nog sikta på en schysst lunchrestaurang som har lite varierade "dagens" rätter för ca 80 kr, brukar vara ganska schysst, och vissa är rätt trevliga också.
TheGreenDesert:

då syftar du på att man ska bjuda en gång och inte mer?...... stackars lilla flickan som ska käka en enda gång under hela dan xD [cool]


Nej inte så, menar att man inte ska bjuda någon man knappt känner på stor lyxrestaurang när man är såpass ung som jag chansar på att du är (inte äldre än mig iaf).
Hur länge ska ni vara ute? Är det en heldag eller bara en kväll?

wakajwaka:

Ta inte en lunchrestaurang om det är på en vardag vid lunchtid lol. Blir minst lika stressigt som donken.


Bra råd, men beror på var man käkar också. En del ställen kan vara väldigt lugna.

====

Man ska inte underskatta caféer. De har ofta ett väldigt skönt lugn, och de har nästan alltid även lagad mat, och god sådan. Det känns lite lyxigare än snabbmat och brukar inte vara alltför dyrt. Vilken stad är detta i? I Göteborg vet jag en del bra ställen jag kan tipsa om, även om du kanske vill ta de tipsen i PM utifall att din "special lady" skulle läsa detta.
Stringburka:

Bra råd, men beror på var man käkar också. En del ställen kan vara väldigt lugna.


mjo antar de, men runt lunch tid är typ bara icke-lunch restauranger/cafeér eller dåliga restauranger lugna, dvs 11:45 till 12:45 typ. i alla fall dom jag har varit på (vilket är ganska många runtom i sthlm)