Forumet - Alla under 18; Har ni druckit i nyår?

Alla under 18; Har ni druckit i nyår?

1586 0 18
Gott nytt år everyone! Nu är jag i den åldern då jag vet att man får dricka
s-l300.jpgfick en sån här av pappa i jul så drack den, stog att den innehöll färgämnen som gjorde en konstig i hjärnan men ja e så konstig redan så hände inget ayooParty. Rätt sjukt att han köpte energi dryck till mej tho, nästan mer sannolikt att han gett mej en spliff

Spana också in:


Bananlåda: s-l300.jpgfick en sån här av pappa i jul så drack den, stog att den innehöll färgämnen som gjorde en konstig i hjärnan men ja e så konstig redan så hände inget ayooParty. Rätt sjukt att han köpte energi dryck till mej tho, nästan mer sannolikt att han gett mej en spliff
sån p12:a du är väx upp. Sånt där dricker man bara på högstadiet.

vincebruh:
sån p12:a du är väx upp. Sånt där dricker man bara på högstadiet.
Kallar du mej p12:a? Tur för dej att jag inte vill bli bannad för annars hade du fått ett jävla helvete att göra med ska jag säga dej.

Du har väckt mitt vrede och gissa vad min vän, nu ska du få ta hand om det.
För de första så har du ente nån jävla rätt i att lägga dej i vad jag dricker och inte. Visst om ja kanske missbrukar nåt o du försöker hjälpa mej eller liknande, dock vare fan inte det de handlade om nu.
O för det andra så har du ingen aning om situationen, ingen aning om varför min pappa köpte den eller varför jag drack den för den delen, eller har du det?
Du visste ju att ja va en tolvåring och vad jag druckit på högstadiet så vad vet jag?