Forumet - Alla veganer?

Alla veganer?

1358 1 4
HejDet finns ju de som hävdar att världen skulle bli en bättre plats om vi inte åt kött eller andra animaliska produkter, är det sant tror ni?

Vad skulle hända med samhället, med kulturlandskapet, med industrin? Vad skulle hända med den mark som idag är betesmark? Omställningen i livsmedelsindustrin?

Skulle vi ha köttätande husdjur som hundar och katter? Skulle vi fortsätta föda upp får för att använda ullen? Skinn och läder, skulle vi använda det? Om inte, vad skulle vi ersätta det med?

Vad skulle hända - på gott och på ont - med naturen när "rovdjuret människan" försvann?

När jag började tänka så insåg jag att världen i alla händelser skulle bli en mycket annorlunda plats om vi alla blev veganer! Så - fritt fram för spekulationer i alla riktningar - vad skulle hända tror ni?

Inga kommentarer

Tråden har 4 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Finns studier och fakta och källor som visar att om en hel familj skulle göra mer nytta att börja äta vegetariskt en att sälja sin bil. Animal agriculture is responsible for 18 percent of greenhouse gas emissions, more than the combined exhaust from all transportation. [i]
Mjölk är lika så en intressant sak

1,000 gallons of water are required to produce 1 gallon of milk.

Cowspiracy är en viktig film att kolla på, och tror också det är något skolorna borde börja visa. Du kan läsa mer här http://www.cowspiracy.com/facts/

Spana också in:

Nu är det ju inte vi som föder får, utan får som föder får. Tror de skulle fortsätta fortplantningen oberoende utav oss, ja.