Forumet - Allergivänliga hundar!?

Allergivänliga hundar!?

3052 0 10
Hej!
Är säker på att detta kommit upp ett fler tal gånger här men tänkte i alla fall ställa frågan.

Är det någon som vet vilka hundar som passar bättre till allergiker? Vet att det inte finns någon direkt 100% allergivänlig hund men söker en något allergivänlig då jag inte är allergisk utan fick en liten reaktion på både hund och katt när jag gjorde pricktest för ett tag sedan.

Jag har det senaste halvåret leta efter en ras som passar mig och min livsstil. Så när jag gjorde pricktestet och läkaren sa till mig att det var bättre att inte skaffa hund så blev jag lite ledsen. Vet att det antagligen är bättre att låta bli att skaffa hund om jag riskerar att jag utvecklar en allergi, men det är en risk jag är villig att ta.

Spana också in:

Nintendo:

dessutom så kan allergin utvecklas och bli värre om du utsätter dig för den på daglig basis


Det vet jag...hon sa det till mig när jag frågade.

Vet att det är ganska själviskt av mig att tänka som jag gör, men jag har velat ha hund sedan jag var liten och detta besked kom ganska olägligt för mig av personliga anledningar men framför allt för att jag har känt mig ensam en längre tid och gärna vill skaffa husdjur. Har haft hamstrar tidigare men eftersom jag är lite smått rädd för dem så känner jag att det inte är ett husdjur för mig.

Får fundera vidare. Finns säkert något djur som jag kan skaffa utan problem. Tack för alla svar i alla fall :D