Forumet - Allmänt paranoid - Gravid?

Allmänt paranoid - Gravid?

2947 0 16
Okej, så. Jag har enormt mycket panik och är enormt paranoid. Förlorade min oskuld för ca 5 veckor sen? Vi använde självklart skydd och är säker på att kondomen inte sprack. Det var inte häller så att min pojkvän ejakulerade. Hur som helst så har vi haft sex ca 4 gånger till sen dess, alla gångerna skedde för minst 4 veckor sedan och alla gångerna använde vi kondom samt att han inte ejakulerade. Och ända sedan dess har jag konstant gått och haft panik över om jag är gravid.

Det började då med att min mens blev sen med en hel vecka, vilket var det första som gav mig panik. Men det kan ha varit för att jag gått runt och stressat över saker och ting OCH för att min mens fortfarande är väldigt oregelbunden då den är i det tidigare stadiet. Hehe.

Men inte nog med det, min mens bestod endast av brunt/mörkrött blod samt att det var betydligt mycket mindre blod denna gång. Och efter att ha sökt runt på internet och läst på ett flertal sidor så är det en indikator till att man kan vara gravid.

hur som helst så har jag tagit två graviditetstest. Ett precis innan min mens började, för ca 2 veckor sen, och en förra veckan. Båda testen visade starkt negativt, men man kan inte vara 100%, ellehur?

Jag har inte haft några symptom förutom mensen och att jag tycks har blivit två/tre kilo tyngre. 

Asså... Jag orkar verkligen inte med det här? Kan man ha en ”konstig mens” utan att vara gravid eller låter det som att jag kan ha lyckats blivit gravid trots skydd och ingen ejakulation???

Spana också in:


Noteless: min mens bestod endast av brunt/mörkrött blod samt att det var betydligt mycket mindre blod denna gång. Och efter att ha sökt runt på internet och läst på ett flertal sidor så är det en indikator till att man kan vara gravid.
Nej, det är en indikator på att blodet oxiderat, inget annat. 

Att din mens är sen berodde antagligen på att du stressade över möjligheten att vara gravid. Stress kan påverka cykeln. Det är betydligt svårare att bli gravid än vad man kan tro. Om du vill vara ännu säkrare utöver kondom och att din pojkvän låter bli att få orgasm, så kan du börja ta ägglossningstest för att kontrollera om du har ägglossning, ungefär två veckor efter/före mens. Om ägglossningstestet är positivt så låter du bli att ha sex även om du använder skydd, och blott några dagar senare, med ett negativt ägglossningstest, kan du inte bli gravid.