Forumet - Allt är fel på mig. ALLT

Allt är fel på mig. ALLT

584 0 3
Ja, jag har en sån där jävla dag där jag fan måste få gnälla av mig.
Skiter fullständigt i barnen i afrika som svälter. 

Tror fan jag kan ha alla fel i världen som finns.

Jag har problem med mina fötter och knän, haft detta sen jag var 4 år och råga på allt la dom ner undersökningen när jag var 14 och konstaterade att jag var tjock och var tvungen att träna och fan i mig jag cyklade varje jävla dag i 1 års tid och det blev bara värre. Dom gjorde allt från blodprov till att hugga av en kött bit av mig. Det värker. Jag kan inte bära snygga märkesskor utan att dö på kvällen.

Jag har astma, kan fan inte gå 1 kilometer utan att behöva andas in lite droger så att jag inte låter som en flodhäst. Och nej det är inte tjockis jobbigt att andas, det känns som lungorna ska sprängas.

Jag har för i helvte trång förhud, man kanske skulle kunna tycka att gud kunde (nej jag tror inte på gud men vem fan ska man tro på) ge fan i mitt underliv men nej för fan inte då blir väl en jävla operation där med snart.

Jag har spänningshuvudvärk 5 dagar i veckan och får det så fort jag kör bil. Det gör ont. Det är distraherande. Men nej, mitt huvud och nacke ska fan också värka. Varför inte?

Jag är äggallergiker. Ja, av alla jävla saker är jag äggallergiker och jag höll på att dö för att en turk jävel var tvungen att steka ägg på samma bord som han gjorde kebaben på. Men detta är inte första gången, får minst 1 attack om året. Och ja jag kan dö.

Jag tänder på killar och är kille. Det också. Och mina föräldrar accepterar det typ inte. Ska fan gå på pride och lägga ut en bild på instagram för att skrämma slag på min släkt lite. Mormor är iförsig gammal och kan få hjärtinfarkt att jag är gay men det kan jag leva med. Typ.

Jag har ångest ibland för att jag inte räcker till. Att jag gör mina föräldrar besvikna om jag inte gör som dom vill eller gör något som dom inte vill eller inte är med dom hela tiden.

Vad fan kommer härnäst? Cancer? Varför inte, jag känner mig inte starkare känns fan som att jag kan gå och självdö i skogen av alla mina jävla krampor och skit och allt skit som händer i mitt liv hela tiden. Vet inte hur länge jag kan hålla huvudet uppe men inte länge till.. 

Förlåt för alla som har större krämpor en mig, men jag har också krämpor och behöver skriva av mig ibland. Puss

kan tänka mig att det är jobbigt att känna att allt är fel på en. känner mig ibland totaldefekt till följd av krämpor. jag tror det är viktigt att inte fixera kring det som är "fel" utan att faktiskt försöka göra någonting åt saken också. även om det är hemskt att behöva hanteras med så mycket sjukvård som jag kan tänka mig att du behövt, tycker jag att du bör ta kontakt med vården igen för att utreda vad som är fel med dina knän.

vad gäller astman bör det också kunna åtgärdas, jag har förstått det som att astmatiker kan vara nästintill helt symtomfria bara de medicineras rätt.
angående förhuden bör du även där se till att få hjälp, även om det känns jobbigt har jag förstått det som att det är relativt enkelt att åtgärda och att operation inte alltid är nödvändigt. har du fått någon hjälp med din huvudvärk? kan det inte vara synrelaterat?

även om allergier är dryga oavsett så är faktiskt inte en äggallergi omöjlig att leva med, men det kan ju vara bra att förtydliga då man äter ute hur pass dödsallergisk du faktiskt är.

försök ta tag i en sak i taget så känns det säkert bättre så småningom. lycka till och ha det så bra på pride.