Aviseringar
Rensa alla

Allt går ner


Ämnesstartare

Mitt mående går bara mer neråt. Jag har fått ätstörningar, mitt självskadebeteende har blivit värre. Jag förlorade en av dom viktigaste personerna  min morfar och nu har min mormor fått demens och jag förlorar alla vänner. Just nu har jag ingen att prata med, jag har mått skit i 5 månader och allt blir värre. Jag hatar mina vänner. Vill verkligen prata med någon. 


   
Citera
L Y S

Hej, har du kontakt med kurator/psykolog?

Det finns också stöd på nätet, bl a dessa:

Ring, mejla eller chatta med Bris
https://www.bris.se/for-barn-och-unga/just-nu/

Tjejzonen stöd
https://tjejzonen.se/fa-stod/


   
SvaraCitera

Prata med psykolog är nog det bästa.


   
SvaraCitera
Towe
 Towe

Hej, även om mitt mående inte är lika allvarligt som ditt är just nu så vill jag att du ska veta att jag gått igenom ungefär samma saker. Har själv ett självskadebeteende som kommer tillbaka lite då och då i perioder och har även lidit av ätstörningar.

Jag har aldrig förlorat någon nära som du har och jag beklagar verkligen förlusten. Du är viktig och du har människor som bryr sig om dig, även om det inte känns som det nu. Du kan ta dig ur det här. Du är stark och du är så himla modig som vågar berätta om det här. Ta hand om dig och din kropp, straffa inte dig själv, du är värd så mycket mer än det!

Snälla berätta för någon, en kompis, en förälder, en lärare. Någon du litar på. Tomrummet du kommer lämna efter dig om du väljer att avsluta ditt liv kommer bli som ett hål i hjärtat hos dina nära och kära. 


   
SvaraCitera