Forumet - Allt innan snön kommer

Allt innan snön kommer

164 0 24
Hej alla desperata människor, det är sannerligen på tiden att vi tar oss tid att njuta av den tid vi har innan vintern på allvar manifesterar sin existens och gör vår värld vit (vilket är coolt en dag eller tre innan det blir jobbigt).

Vi ska denna senhöst se till att fröjda oss i de gul/röd/brun a löv som faller mot det döende gräs, det mörker som tränger in allt tidigare i tiden var dag. Vi ska vara glada, vi ska älska, vi skall roa hela världen.

Så se till att vara allt du kan vara och kommer bli för allt det kommer att dö under det långa outhärdliga som väntar, praktisera glädje, fri kärlek och hedonism till dess tomten knackar på dörren.
Eftersom det nu blåser och är lagom temperatur ute (= hög avkylningsfaktor) samtidigt som det inte är snorhalt så är det hög tid att göra wheelies (sam man vid normal temperatur blir svettig av om man är dålig på det) hela vägen till Coop, sno en massa socker och salpeter, wheela tillbaks till lyan och göra ett par raketskridskor inför vintern! [bigsmile]

Spana också in:

stereo total:

Tycker att sommaren är värre. När sommaren är som varmast.


Äh, en fläkt och lite kall dryck så är det helt ok

genus:

Är rätt kärleksfull denna höst känns det som!


Right on

lazertits:

Med vinglöggen som tillflyktsort överlever vi nog denna vinter också.


Avskyr glögg, alkoholsaft som dricks varmt, hujedamej