Forumet - Allt om allt

Allt om allt

161 0 5
Hej - Skrev en tråd om saker vi män oroar oss för som rör könsorganet, är möjligt att det blev något fel så jag postar den igen! (Ifall denna blir en dublett)

Tjenare [bigsmile]

Diskussioner om det manliga könsorganet och ämnen som medföljer det har varit en het diskussion de senaste åren.
Jag tänkte ge mig fan på att ge lite stabila fakta om detta, med tanke på alla dessa osäkra ungdomar som skriver inlägg dagligen om detta.

- Först och främst; allt handlar om hur man agerar i sängen, hur bra man är - inte om att ha en massiv penis.

- Alla som har en penis inom 9-22 centimeter vid erektion är fullkomligt normala. En penis som är mindre i slakt tillstånd, blir hundra procent större vid erektion. En normal penis blir sjuttiofem procent större.

- Pungen är cirka 3-5 cm från början till slut.

- NEJ. Penispumpar, tabletter: Bullshit. Inget funkar.
Visst, en tillfällig effekt är möjlig vid pump, men den är inte lång.
Dessutom kan den skada din penis, både ge slitage men även inuti kan svällkroppar brista.
Läs inte informationen på sidorna, det är skitsnack och åter skitsnack. Jag personligen granskade ett antal sidor som sålde förstoringsredskap av olika slag - jag såg tydligt hur dessa försökte trycka ner läsaren och lura i dem en massa dynga.

- En intressant tanke: Har du tänkt på hur du ser på din penis? Du tittar ned på din penis, medan du ser andras från sidan och framifrån. Det får dig att tro att andras är mycket större än din egen. Ställ dig framför en stor spegel i rak position så ser du den som alla andra.

- Trång förhud? Besök ungdomsmottagare/vårdcentral och fråga doktorn om råd. I nio av tio fall går det att töja ut förhuden på egen hand, annars kan man få en salva receptbelagd, eller i värsta fall genomföra en operation för att plocka bort den lilla biten som försvårar det. Tro dock inte att det är direkt till operationssalen!

- Prickar på penis? Hudfärgade, en aning vita?
Talg. Fettlager som gör penis fuktigare. Ofarliga!
För att hjälpa till processen, smörj in hudkräm alternativt babyolja.

Det var allt jag kom på för tillfället. [smile]

PS. Till skillnad från andra är dessa fakta sanna, med källor som är specialiserade på ämnet.