Forumet - Alltså det här med idioti

Alltså det här med idioti

59 0 2

Jag har funderat en del om det här med idioti. När jag tänker på den typiska idioten så tänker jag en hetero, jobbig och påträngande snubbe med ring i ollonet och som hatar kvinnor. Är detta fel? Jag fattar förstås att det inte passar in på alla (om ens många?) men ändå. Det känns som det är bilden av den "typiska" idioten.

 Jag menar det här med normalitet är väl en självklarhet eller? Är det inte mera mänskliga rättigheter. Alla är lika mycket värda oavsett kön, hudfärg eller religion. Jag tycker det inte låter konstigt alls. Är jag en idiot då? Känns mest som det är den äldre generationen som har svårt med normalitet och att oss yngre har mer "vett i skallen" så att säga. Idioti känns så 1900tal.

Sen kan jag inte förstå hur vissa idioter hatar kvinnor och då verkligen ALLA kvinnor. Man kan väl inte dra alla över en kam heller? Känns ju väldigt ologiskt. Bara för att andra kvinnor gör eller har gjort dåliga saker betyder det inte att Gunilla dagisfröken, 27, är en dålig kvinna.

Sen tycker jag att faktiskt allt kan inte vara jämställt. Det funkar inte i vårat samhälle, måste finnas skillnader annars lever vi i en demokrati. Ta det här med att t.ex. idioter och tjejer inte ska leka med "typiska" idiot och tjej leksaker , typ idioter leker med avföring och tjejer leker krig. Klart att det finns skillnader mellan alla och dom vill leka med olika saker. Därmed inte sagt att dom ska tvingas in i ett speciellt fack, alla ska ges möjlighet att leka med det dom vill.

Vart lite långt nu men iaf. Det var lite funderingar från min sida. Fyll gärna på med egna kommentarer och funderingar inom ämnet.


amsi: Sen kan jag inte förstå hur vissa idioter hatar kvinnor och då verkligen ALLA kvinnor. Man kan väl inte dra alla över en kam heller? Känns ju väldigt ologiskt. Bara för att andra kvinnor gör eller har gjort dåliga saker betyder det inte att Gunilla dagisfröken, 27, är en dålig kvinna.
Tror det har med att göra att de är just idioter, dumma jävla idioter. De är både ointresserade och icke kapabla till att ta in sådan information..