Forumet - Alltså vafan..

Alltså vafan..

251 0 25
Okej, såhär:

Jag bor typ i världens minsta äckelhåla. Det bor 7000 pers här och det är typ "alla känner alla". Nu har jag gjort en väldigt, väldigt dum sak..
Var på fest, en del personer sköt tjack (jaa, jag umgås med pundare, men det hör för fan inte till saken..) iallafall, när sista killen (som har hepatit c) hade skjutit tog jag doskoppen och drack upp det sista. Lösningen hade kommit i kontakt med hans blod, så man kan säga lite enkelt att jag drack hepatit c-smittad lösning.. Två killar som inte var helt i sin egen värld började skrika på mig; "vad fan gör du!? du kommer få hepatit c!" (är inte särskilt orolig dock, som jag fattat det smittar det bara genom direkt blodkontakt, hur som helst är det en väldigt liten chans att jag fått det..)

Idag började jag bråka med nån fittig brud, helt plötsligt läser jag; "och BTW på tal om ligga med hela dalarna; det ska nog DU låta bli, som tydligen efter rykten ska ha hepatit c"

VADIHELVETE!?

Kan inte med ord förklara hur arg jag blev och vilken ångest jag fick.. Vad fan gör jag nu då? Personerna på festen litade jag på, förutom två killar, men när det hände var den ena inte där, och den andra killen låg på soffan, helt jävla borta (han hade tagit en massa shit..)

Finns bara en sak att göra. Flytta härifrån helt enkelt.
Sry, det här är fan inte ens nån fråga, skulle nog passa bättre på en blogg.. MEN VAD FAN! [n]

Hejdå, nu ska jag gå och ta livet av mig...

Spana också in:

Unexpected:

Eh va? Ska du flytta för att någon randomfjortis har hört att du har hepatit c?


Yes, hon känner folk som snackar, efter helgen kommer alla veta om det. Jag hade tänkt dra härifrån förr eller senare i vilket fall som helst, nu har jag en bra anledning[crazy]

Blargy:

Eh... jo det är möjligt, men en hel del av det som kommer in i magen hamnar för eller senare i omlopp i just blodet[confused]


Det har du iofs rätt i[chocked]

Norse Rite:

Så går det när man ÄR pundare!


Påstår du att jag skulle vara pundare?[no-no]
Norse Rite:

TjackLuder: Jag bor typ i världens minsta äckelhåla.

Ja...faktiskt!


Kan jag hjälpa att jag bor här?[no-no]

Evil Conduct:

Jag hade nog visserligen flyttat därifrån innan jag ens hunnit flytta dit


Mina föräldrar drog med mig hit utan min tillåtelse, kan inte flytta förrän om ett år ungefär[n]

Matilda1988:

Har också hört att det är värt att dricka potentiellt hepatit c-smittad lösning.


:

mediakatt:

Du kan ju ligga med folk som är för höga för att intressera sig för huruvida de kan tänkas drabbas av hepatit C, helt enkelt. Borde inte vara några problem i och med att du ändå redan umgås med pundare.


Eller så ligger jag med mina ovänner[y]