Forumet - Allvarligt fel på kroppen eller hjärnan - hjälp

Allvarligt fel på kroppen eller hjärnan - hjälp

192 0 2
Okej så kan börja med att jag är en normal viktig 19 åring, det ända jag gjort sen jag var omkring 15 år är att röka på och sitta framför datorn. Går inte att beskriva hur mycket jag rökt eller hur många timmar jag suttit framför datorn...
Hursomhelst så har jag inte rökt på en månad ungefär. Det hände nåt konstigt när jag rökte sista gången, fick något slags panikattack och trodde det var hjärtat som håll på att stanna, noja upp mig och hela min vänstra arm spände sig rejält. Tog ekg och blodprover och allt såg bra ut.

Men det jag upplever nu gör mig livrädd. Hela min vänstra sida är konstig, från huvet ner till foten, får ryckningar, stickande känslor i fingrar, armen, ansiktet och bröstkorget. Händer att jag knappt orkar ha ögonen öppna, dem liksom blinkar av sig själv. Får ibland strålningar i bakarmen. Orkar inte hålla luren när jag pratar, efter 2 min får jag seriöst ont i armen och axlarna, båda armarna... Min vänstra arm har böjt sig innåt lite och handen är mer stängd än min högra. Har konstig känsel i vänster hand. Har tappat känseln minst till hälften på kuken... Tappar sexlusten. Senaste 2 dagarna har ja märkt att mitt ollon är grått på undersidan och sidorna

Fattar inte vad som händer. Kommer jag få en stroke eller har jag förstört mina nerver? Får konstiga rysningar från nacken till bakhuvudet. Har också fått hostattacker till och från i en hel månad. 

Har gått till vårdcentralen och lämnat blodprov men stressen och väntan gör mig självmordsbenägen snälla vet nån vad som händer??