Forumet - Allvarligt, hur får jag han att se mej?

Allvarligt, hur får jag han att se mej?

1350 0 19
Hej alla tjejor och killar!
Så här är det. Jag mega gillar en kille som går i trean på mitt gymnasium. Jag går i ettan btw. De första två månaderna såg vi varandre hela tiden: matsalen, korridoren, bibblan you name it. Då mötte vi ögonkontakt hela tiden. En gång snacka vi... Sen sluta jag se honom och jg vågade inte säga hej. Men då hade jag inte insett att han va snygg. Lite
Senare kom jag på det och då hade det bara varit stelt om jag sa hej! Han e så snygg och jag smälter men han verkar inte märka mej även fast vi möter ögonkontakt varje gång vi ses. Adda honom precis på fb.
Hjälp mej nu allihopa! Vad ska jag göra för att han ska se mej och blir intresserad???

Spana också in:

Fan vad fina tips ni ger :) tacktack!
Ja jag ska börja säga Hej! promise! om jag vågar. men jag måste annars händer det inget.
Okej så om jag börjar säga hej...hur länge ska jag säga hej innan jag ska ta nästa steg? eller ska jag vänta på honom. det känns lite lamt dock.

Har ni några tips på hur man ska göra för att visa intresse?? :)
isola:

Det är ju en bra början! Börjar ni skriva med varandra där så går det nog bättre att prata irl.


Viktigt även om man ska facebook-flirta är att man ska gilla samma saker så man har något att prata om. Med andra ord, börja gilla alla band te x som han gillar och börja studera hans relationer med andra människor så du vet vart du har ditt motstånd. Stalka skiten ur honom!
Semi:

Ta honom på kuken och säg "Får man sova på saken?"


Hahaha Semi du är allt för rolig!
hm... asså folk säger att man inte ska snacka på facebook om man inte känner/ inte är så bra vän med honom. Jag vill skriva men ändå inte. Om man skriver kanske han får intrycket random och jobbig? eller?
Det jag tänker på mest är att om jag säger hej...kommer han då gå till sina kompisar och prata om mig? jag vet inte.
Semi:

Stalka skiten ur honom!


Hahah om jag gör. Stalker är bara mitt förnamn :P
isola:

söt


Tack! Detta har dock hänt förut och då har jag bara gått och snackat om någon kille hela tiden men inget blev av. jag vill att det ska bli av nu.