Forumet - Ambulansförare tar till våld.

Ambulansförare tar till våld.

2030 0 50
image.jpgimage_0.jpgimage_1.jpgJag ska börja kortfattat. Jag och min kompis drack vi blev fulla osv. Och min kompis åkte på alkohol förgiftning. Och ja vi är minderåriga.Min kompis hade svimmat av på marken och låg i mitt knä på en parkering och försökte väcka henne men det gick inte, så jag ringde ambulansen.Jag berättade som det va och han sa att jag skulle beställa en taxi till närmsta akut. Jag svarade att jag har inga pengar eller någonting och vi kan inte ta oss dit för hon är helt avsvimmad. Han fortsatte att säga att vi skulle lösa det med taxi, redan då blev jag irriterad till slut skrek jag på honom och då skickade han en ambulans.Ambulansen kom bredvid oss på parkeringen och veva ner rutan.Jag satt på asfalten med min avsvimmade kompis i knät.Jag förklarade för honom vad som hade hänt allting, han svarade "det där är polisens jobb."Då blev jag ännu mer irriterad, så jag höjde bara rösten lite å sa "hur kan det va polisens jobb?! Du ska hjälpa folk som är i fara och min kompis är avsvimmad och kan inte få henne att vakna? Gör nånting!"Han svarade "Minderåringar som dricker, det där får polisen ta hand om."Då ställde jag mig vid hans ruta å skrek " hoppa ur bilen nu och gör nånting för i helvete, kolla på henne, Gör nånting då!!"Då smällde han upp bil dörren på mig och kasta ner mig på marken så jag skrapa upp hela mina knän och armar. Sedan satte han sig på mig och hållde upp mina armar mot min rygg så jag låg på mage och tryckte ner mitt ansikte i asfalten.Det gjorde sjukt ont så jag splittrade med benen och skrek "vafan håller du på med!?" Så han tryckte ner min kind igen flertal gånger mot asfalten och sa flertal gånger att jag va dum i huvudet.Sen när polisen kom så sa han att jag va våldsam och försökte sparka honom i huvudet, han uppfattade att jag försökte sparka han i huvudet när jag splattrade med benen vilket va inte ens nära hans huvud. Och han sa att jag hoppa på honom också.Så polisen satte på handbojor på mig och körde mig till station och jag blev anklad till våld mot tjänsteman.Bara jag som tycker detta är fel?Tyvärr så har jag inga vittnen efter som min kompis va helt deckad och den andra ambulansföraren instämde när han stod och ljög för polisen.Och vilka i rätten tror mer på en full minderårig den där kvällen än 2 nyktra ambulansförare..Men Jag har 2 frågor.1. Kan jag få skadestånd för detta?2. Hade han rätt att ta till så mycket våld eller att ens ta till våld alls?Tacksam för svar innan rättegången.

Spana också in:


S3ON: Kan du inte ta kontakt med någon tidning och berätta händelsen??

Så de kanske hänger ut honom lite åtminstone.
Det finns en poäng med vårt rättssystem och bevisbördan. Även om det antagligen är en del skyldiga som kommer undan tack vare det, men det är också minst lika många oskyldiga som slipper bli dömda.

När man börjar hänga ut folk i tidningar så förstör man allt det, och oskyldiga personer kan få sina liv förstörda. Även om det kanske hade varit rätt i just det här fallet, tycker jag verkligen inte att det är någonting man bör uppmuntra eller stödja på något sätt eftersom det kan leda till att många personer kan få sina liv förstörda trots att de inte har gjort någonting.

SvenskWithAttitude: 1. Sluta drick om ni inte klarar av det. 
2. Förstår honom, varför ska vi skattebetalare betala för några ungar som bryter mot lagen? 

Men han behöver inte ta till våld för det är också olagligt.
"vi skattebetalare?" du är typ 12, det är ju inte precis som du ska gå i pension efter att ha jobbat på varvet i 40 år. 

SvenskWithAttitude: 1. Sluta drick om ni inte klarar av det. 
2. Förstår honom, varför ska vi skattebetalare betala för några ungar som bryter mot lagen? 

På vilket sätt bröt hon mot lagen? Hon skrek till honom att hjälpa hennes kompis för att hon var medvetslös och behövde hjälp. Det var inte så att hon slet upp ambulansdörren och började slå och sparka på honom Galen

maffiosomannen:
Som andra har sagt: Håll dig borta från alkohol om du inte kan hantera det.


aristoteles: Drick inte.


Eld och skit: håll dig borta från alkohol
Till er alla: Hon var varken aggressiv och hon gick knappast över några gränser och att någon slår en som är full så är det inte dennes fel, sluta anklaga henne som att det var hennes eget fel bara för att hon var full.
Alla ni menade kanske inte det så men det är så jag tolkar era dumma kommentarer som.