Forumet - Amy Diamond

Amy Diamond

3886 0 65
Hej!
Jag är en kille som gillar Amy Diamond, jag har känslor för henne. Ja faktist, jag har aldrig träffat henne men jag skulle jättegärna vilja ha henne i säng! Jag är inget troll.

Jag är bara en kille som älskar Amy Diamond! Jag har aldrig sett en vackrare kvinna än Amy! Hon är ju 17, tror ni att hon gillar killar som är lite äldre? Jag blir 22 i juni. [bigcheers]

När jag var 18 så började jag fantisera om henne, 4 år sedan. Jag brukade till och med runka när jag såg hennes musikvideor. [blush] Jag var jättekär i henne, jag skrev ut bilder på henne och satte upp på väggarna. Jag kunde ägna en hel natt till att läsa i tidningar om henne och bara runka, runka runka runka! [bigsmile] Brukade också placera satsen på munnen eller något övrigt ställe i ansiktet på henne på bilden.

Och det är min stora dröm än idag, att få ha sex med min drömkvinna, med dne enda som är perfekt för mig - Amy Diamond.

Är det någon här som känt samma sak.
TITTA PÅ HENNE BARA! Dissa henne bara för att hon ser ut som ett barn! Fy skäms på er! [no-no] Hon har faktist talang för att vara 17, och hon hade även när hon var 13!

Skål för Amy!
Var kan jag få tag å henne, jag har haft dessa sexdrömmar om henne i 4 år. Och jag orkar inte leva med att jag aldrig får henne! [love][love][love][love]

amydiamond_info.jpg

Spana också in: