Forumet - ANABOLA STERIOD?

ANABOLA STERIOD?

7447 0 66
Asså vissa sider säger att Anabola e nyttigt, det räddar hjärnan och sjukdomar och sånt. Den e ju bra den ger en Bättre Kondition, styrka och sånt. Biverkningarna e ju bara skit småa ifall du inte missbrukar anabolan me sprit och sånt... så vad tycker ni? BRA / DÅLIGT själv tycker jag båda OBS.! bara seriösa svar tack :)[bigsmile]

Spana också in:

Johnny_are_u_queer:

Nja, de flesta droger suger. Men precis som de flesta droger så kan det säkert användas i medicinska syften av proffs. Betyder inte att det e bra att massa privatpersoner häller i sig skiten för det.


Så du menar att man måste vara utbildad för att ta en spruta ? Eller svälja en kapsel ? Det är bara manliga hormoner man "häller" i sig samma sak som kroppen producerar men bara i en större mängd. Det hjälper kroppen att återhämta sig och bygga upp kroppen. Vet inte vad du tror att Anabola steroider är.

Johnny_are_u_queer:

Nja, de flesta droger suger


Vilka droger är okey enligt mr pk ?
Yooh:

Tjaa... Vet man vilken biverkningen är så... Jag skulle inte villa vara den som inte fick upp den >.<


Är ju en biverkning som går över efter man slutat med det. Och ofta så handlar det ju om att användaren kan drabbats av depression då det är vanligt när man tar anabola steroider.