Forumet - Andeväsen

Andeväsen

1463 0 30
Tror ni på spöken?
Skriv gärna ett antal rader om ni själva upplevs något "övernaturligt".

Själv tror jag på spöken, men det är för den sakens skull självklart att jag är rädd för de. Jag tror själv inte alla spöken är av ondo.
Jag har upplevt en hel del, men jag ägnar den här tråden åt er!

Spana också in:

Flyttade tråden till ett mer lämpligt delforum, även om det inte är helt perfekt. Jag vill ha ett konspirationsteori/flummighet/pseudovetenskapforum, där kan man dumpa av allt sådant här.
Och så kan man flytta religion till den delen och etik till filosofiforumet där det hör hemma.

/rant.

OnT: Nej, sånt där trams tror jag inte på.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Lördagsöppet:

Jag blandar inte in sagoväsen i mina trådar frivilligt.


Tja, skapar man trådar om sagoväsen så får man nog räkna med att de innefattar sagoväsen.
Tror inte på varken spökar andar eller något sånt övernaturligt.
Säger inte att det inte finns säger bara att jag inte tror att det finns. Man borde kunna ha bevisat det för länge sen i sånna fall. Menar spöken lär va betydligt lättare att bevisa än gud :P
Alla TV program man ser om hur dom letar i spökhus och undersöker och grejar, som most haunted etc. Inte ett av dom programen har gett någon som helst konkret bevis på spökes existens.
Alla "bevis" är bevittnade av människor som befunnit sig i situationer där de varit rädda och trängda, och då spelar hjärnan spratt.
Har själv sett "spöken", men vet att det inte varit något utan bara att man varit rädd.
Som Emmy säger är det mest att hjärnan spelar spratt med oss. Det borde ha gått att bevisa att de finns för länge sedan om de verkligen finns. Upptäckten att döda fortfarande kommunicerar med oss skulle kunna leda till miljonvinster för de forskarna som upptäcker det och flera av naturvetenskapens lagar måste helt och hållet skrivas om.

Skit i det jag sade, förresten. Man hade nog kunnat vinna miljarder på det här, om man räknar med sponsringen när man skall återupptäcka naturvetenskapens lagar.