Forumet - Andligt och spirituellt - Vad tycker ni?

Andligt och spirituellt - Vad tycker ni?

651 0 1
Hej jag håller på med en uppsats angående nyreligiositet och andlighet i allmänhet. Jag syftar inte på t.ex. kristendom/islam. Ni kanske håller på med tarotkort eller tycker om att prata om spöken eller håller på med yoga osv.

Ni får gärna skriva långa utlägg eller kort sammanfatta vad ni håller på med. Känner ni till organisationer som håller på med eller säljer t.ex. tarotkort eller liknande får det gärna beskrivas. Kommer människor att få nytt liv efter döden mm. Ni har fria tyglar att definiera er uppfattning som ni ser det. Skulle vara väldigt tacksam för svar. Om det känns okej för er del så uppskattar jag om ni skriver ålder.

Mvh
Christoffer

Spana också in:

Har väl enbart sträckt mig till Tarotkortlek och meditation. Det senare enbart för avkoppling och för att på ett smidigare sätt gå ner i varv. 

Taratkortlek har jag väldigt stor respekt för. Bad för några år sedan en tjejkompis dra ett kort för att kortet skulle visa hennes "framtid". Hon fick upp kortet THE DEATH. En månad senare var hon på läkarkontroll trots att hon kände sig fullt frisk. Då visade det sig att hon fått en elakartad cancertumör. Drygt två månader senare var hon död.  Gråter

Så tarotkortleken har jag låst in i ett skåp och den kommer inte fram inom överskådlig framtid. Har faktiskt funderat på att bränna upp den. Cool