Forumet - Andra Dejten, ta ett steg längre?

Andra Dejten, ta ett steg längre?

1669 0 27
Tjena! För några dagar sedan träffade jag en tjej, som jag snackat med över internet ett tag, för första gången. Jag träffade henne på stan och vi gick och tog en fika. Det var lite spänt och pinsamt, men det gick mycket bättre än jag trodde och vi pratade en hel del. Vi satt säkert där i en timme, sedan gick vi en runda på stan för att sedan ta farväl och åka hemmåt igen. Jag tog mig modet till att krama om henne och tacka för dagen innan hon for iväg.
Jag kan säga att jag gillade denna tjejen direkt! Hon var typ en mycket sötare och härligare person än jag trodde.
Hur som helst, redan samma kväll fick jag ett sms av henne där hon skrev att hon verkligen tyckte att det var kul att träffas, och hon ursäktade att hon varit blyg och så. Jag svarade att det inte gjorde något för jag tyckte hon var asgullig endå.
Dagen efter så smsade vi lite och vi erkände båda två att vi gillade varandra och ville gärna ses igen. Så vi bestämde att vi skulle ses imorron (31 maj), för att ta en promenad och snacka lite mer, lära känna lite bättre, och se om det dyker upp något vi kan hitta på att göra. (Tänkte gå med henne längs stranden och hamnen, lite mysigt eller? :P)
Tänkte fråga er, hade ni tagit steget längre och typ börjat med lite mer fysisk kontakt, då jag vet att hon gillar mig och jag gillar henne. (Dock är hon väldigt blyg och det kanske är att vara lite för på?)
Funderar också på att kanske avsluta kvällen med en kyss på munnen/kinden, vilket som jag vågar xD
Är det en bra idé?
Berätta gärna vad ni hade gjort och hur långt ni vågat gå!

Spana också in: