Forumet - Andra gången jag..

Andra gången jag..

227 0 26
skapar en tråd på UM ida om mina livsproblem. Kreativiteten bara flödar i mig. Den går inte att bemästra..

Grejen är den att jag har 1 tiny thing att bekänna. På senaste tiden börjar jag nämligen gråta (böla) vid känsliga scener i filmer. T.ex när människor blir misshandlade (alt. mördade), dumpade, när ett husdjur dör, eller när huvudkaraktären inser att han är schizo och inte alls har en dotter. Typ.

Någon som känner igen sig?

Image

Spana också in:

Har generellt väldigt lätt för att bli gråtfärdig, oftast för saker är fina, ibland när saker är hemska. Ibland bara för att jag känner för mycket på en gång. Då känns det lite gråtigt. Så då gäller detta även när jag ser på film.

Om jag vore ensam skulle jag nog nästan gråtit lite när det var en förlossning i solsidan. Fucking jävla solsidan, det är det inte till för. Usch. Skäms på mig. Eftersom det skulle vara pinsamt till och med inför min pojkvän så tror jag att jag höll mig. Men det kändes i halsen.

(men det är fint när ett liv kommer till världen, liksom! [blush])
gråter också jättelätt.
tänker ibland på mig sj & känner igen mig, tar ett djupt andetag och faller ihop då. låter verkligen som ett riktigt djävla cp då... Att jag också låter som min mamma emellanåt, när jag Huttrar, gör det endast värre.

Senast grät jag över ett gammalt avsnitt av OC.
Fy.