Forumet - Ang. bajs.

Ang. bajs.

204 0 19
Hur bekväma är ni med att göra numéro deux när din (eventuella) partner är i närheten?

Känner en person som har jättesvårt för det, hon var tillsammans med en pojke i 1,5 år och bajsade inte en enda gång när hon var hos honom/han hos henne under det förhållandet. Hon åkte liksom hem x antal mil när hon var tvungen att göra't. Det måste väl vara asjobbigt? [sad]
Outro:

Hur bekväma är ni med att göra numéro deux när din (eventuella) partner är i närheten?


Så länge jag är själv i badrummet och dörren är stängd och jag får vara ifred är jag helt ok med det. Dock är jag en sån där som måste ha absolut tystnad när jag bajsar, så med att vara ifred menar jag verkligen att vara ifred, inte ha någon konversation samtidigt.

[love]

Spana också in:

Om jag skall vara serejös så skulle jag kanske ha lite problem med det om vi var på en väldigt liten yta och vattenkranen av någon anledning (annat än den slösaktiga) inte skulle kunna vara på samtidigt. Och om hen skulle gå in direkt efter och jag varit jättedålig i magen. Känner detsamma om det var hen som gick på toaletten. Men sådant där växer man väl ifrån som par med tiden. Tror inte att folk som levt tillsammans i typ femtio år fortfarande låtsas som om de inte bajsar. Ska den ena dessutom bevittna ev förlossningar får den ju både se och höra ett och annat.