Forumet - Angående graviditet & sex.

Angående graviditet & sex.

3159 0 43
Tjena, ja kommer nog få till det med en tjej (SOM ÄR OSKULD) senare mot helgen, det första problemet ligger nog i att hon kan vara för trång.
Det jag hört är att hon ska vara väldigt våt innan man börjar köra helt enkelt. Det andra problemet, jag kommer nog vara full under processen. Om det är nu så att ja kommer in smidigt, och vi kör på.. och jag kommer i henne, hur stor är risken att hon blir gravid? hon är 14 nu, ganska smal! inte jätte färdigutvecklad på det sättet. Men, jag antar också att hon inte tar P-Piller eller Dagenefter.. så hur skall ja ta mig till?

Seriösa svar tack :)

Spana också in:

Ingemarsdotter:

Förklara dig?


"Linnea" och "Oscar" som exempel från Bjästaskolan. Hon var 14 han var 15+ (minns ej exakt) sprutade på henne, det räknades som våldtäkt mot barn då man räknas som barn upp tills man fyller 15.

Menar inte att TS kommer bli dömd för det då det nog inte kommer komma upp till ytan, men han borde inte ha sex med henne för att:

stereo total:

Grejen är att du inte har koll på någonting och tänker ta en tjejs oskuld när du själv är onykter.

Ha inte sex med henne. Hon kommer inte att njuta.

Crypto:

Har för mig att det är oavsett om någon tjejen (eller killen) är med på det eller ej. Tror läraren sa det på juridikveckan vi hade i våras men minns ej exakt.


Det gör inte det, om inte lagen ändrats. Den finns för att skydda barn mot övergrepp, men ett-två års skillnad tror jag knappast väger upp för att kallas för det om båda var villiga att ha sex. När jag senast hörde någon tala i ämnet, för ett par år sedan, räknades det inte som övergrepp om två villiga unga hade sex tillsammans även om de var 13-15, 14-16. Däremot om det var tvivel om den yngres vilja och den äldre var osedvanligt äldre skulle det helst utredas..