Forumet - Angående homofober.

Angående homofober.

710 0 68
Det har precis slagit mig, att majoriteten av dom homofober som jag känner till är allmänt äckliga killar. De är killar med dålig hy, dålig hygien och ofta ganska fula. Det här är inget flum eller en attack mot homofober. Det är ren fakta.

Tänk om det är så enkelt att en del av homofobi, eller snarare äcklet man upplever sexuellt mot andra killar, beror på att man själv inte är så jävla fräsch. Man utgår från sig själv när man tänker på killar, typ tänker att: "hey..min kuk luktar som möglig mögelost. Fy fan att ha en kuk i munnen."

Fattar ni hur jag resonerar? Vad tror ni?
Torftig:

Men menar du då att alla kvinnliga homofober också är allmänt fula tjejer?


Ingen tjej jag känner till är homofob, så kan inte säga något där. Självklart är inte alla homofober "fula" eller äckliga personer. Många har fått homofobiska tendenser från sina föräldrar. Men det roliga var att i stort sätt alla homofober jag känner, eller känner till, är just allmänt ofräscha personer.

Spana också in:

Det samma gäller ofta exempelvis rasister (s.k. "invandringskritiker" i sin egen lilla värld). De är alltid grymt fula. De är väl antagligen rädda att de ska få ännu mer konkurrens ifall det kommer fler människor till Sverige.

Håller med om det med homofober, stämmer bra på de jag känner åtminstone. De brukar även vara folk som behöver hävda sig hela tiden (troligen någon osäkerhetsgrej eftersom de själva vet hur fula de är).
Srbija:

Hurdan homofobi syftar du på?


Michee:

homofobi, eller snarare äcklet man upplever sexuellt mot andra killar


LightInDarkness:

tack då! trodde du tyckte jag var söt


Michee:

Många har fått homofobiska tendenser från sina föräldrar.


Michee:

Självklart är inte alla homofober "fula" eller äckliga personer.

Complicated:

sluta dra alla över en kam.


Eh, vad?

Michee:

Det har precis slagit mig, att majoriteten av dom homofober som jag känner till är allmänt äckliga killar. De är killar med dålig hy, dålig hygien och ofta ganska fula. Det här är inget flum eller en attack mot homofober. Det är ren fakta.


Har du svårt att tolka fakta, eller läste du inte ordentligt?

Blivande_japan:

Tror det helt enkelt har mycket med uppfostran och sådant att göra.


Jag tror också att det har till stor del med uppfostran att göra. Men som jag skrev är nästan alla homofober som jag känner allmänt äckliga killar. Därför jag började fundera i om det kunde tänkas finnas något samband. Jag är fullt medveten om att all homofobi inte kommer från samma källa.

tevepro:

Alla som ogillar att två män gör bang bang in anus är inte homofober.


Vilket jag inte heller påstått. Och analsex är inte det enda fags sysslar med för i helvete. Har träffat en kille under snart två månaders tid nu som jag har haft sex med ett tiotal gånger nu, och vi har inte en enda gång haft analsex.

Conny:

Du kanske tycker att alla homofober är fula bara för att du inte kan knulla med dem?


Haha, nejdå. Ingen av mina heterosexuella polare av det manliga könet vill seksa med mig(såvitt jag vet iaf). Flera av dom är jävligt heta.